Grecia condamnată la victorie cu Armenia pentru a rămâne în cărțile calificării la EURO 2020!

Cipru - Grecia

Grecia va primi pe marți de la ora 21:45 pe „Olympic Stadium” din Atena vizita Armeniei într-un meci contând pentru grupa J preliminară a Campionatului European din 2020, competiție la care Bucureștiul va găzdui patru partide.

Victoria, singura variantă pentru greci!Â
Grecii vin după eșecul usturător la scor de neprezentare suferit în duelul cu Italia, scor 3-0, și sunt efectiv condamnați la victorie pentru a nu pierde contactul cu locurile care duc la EURO 2020.

Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale
Duelul este unul capital pentru greci având în vedere că Finlanda va avea o misiunea facilă în duelul pe care îl va avea în această rundă în Liechtenstein. În condițiile în care finlandezii au două puncte avans și practic trei puncte asigurate în această rundă pe terenul „lanternei” grupei J, diferența de valoare fiind evidentă în favoarea nordicilor, elevilor lui Angelos Anastasiadis nu le rămâne decât varianta victoriei pentru a nu pierde contactul cu locurile care duc la EURO 2020. O victorie a Finlandei în Liechtenstein coroborată cu un succes previzibil al Italiei pe „Allianz” în fața Bosniei ar face ca Grecia să rămână în continuare cu șanse reale la calificare doar cu trei puncte în duelul cu armenii.

Înaintea celei de-a IV-a runde din Grupa J, Italia este lider cu 9 puncte, urmată de Finlanda cu 6 puncte și Grecia cu 4 puncte,  

Concluzii:
Grecii trebuie să demonstreze că eșecul la scor de neprezentare cu „Squadra Azzura” din urmă cu câteva zile de pe teren propriu nu a fost decât un simplu accident. Duelul cu armenii poate reprezenta cel mai bun prilej pentru fotbaliștii pe care mizează selecționerul Angelos Anastasiadis pentru a păstra în continuare reale șansele la calificare pentru eleni.

Pont:
„1”- cota 1.47
Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

De încercat:
1/1- cota 2.25
Deschide-ti acum un cont la Betano – Ai BONUS 500 de lei pentru pariurile tale

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu