Grecia Keno: Extrageri din 5 în 5 minute »» Câștiguri rapide! Aici ai tot ce trebuie să știi!

Loto Grecia Keno este una dintre cele mai cunoscute loterii online. Extragerile au loc din 5 in 5 minute in intervalul orar 09:00 – 23:55. Asadar, poti avea parte de castiguri extrem de rapide! Extragerile sunt de tipul 20/80, adica se extrag 20 de numere dintr-un total de 80.

De remarcat este faptul ca poti paria pe un singur numar (1/1), poti juca pe variante simple de tipul 2/2, 3/3 etc, sau poti incerca diferite sisteme de joc care iti trec prin cap: 3/5 (cel putin 3 din cele 5 numere pariate sa fie castigatoare), 5/8 (cel putin 5 din cele 8 numere pariate sa fie castigatoare), etc.

Loto Grecia Keno 20/80 este prezenta la doua dintre casele de pariuri online, Netbet si PublicWin. Asadar, acum poti paria de pe telefon sau tableta de oriunde te-ai afla. Mai jos gasesti informatii extrem de importante pentru Loto Grecia Keno 20/80, prezenta la cele doua case de pariuri amintite mai sus.

La NetBet, primele 5 bilete sunt fara risc!

Daca nu ai incercat pariurile loto, acum e momentul! Mizeaza din banii lor! Ce trebuie sa faci?

Pariază acum!

De exemplu: Cu o miza de 5 lei, un singur numar castigator iti aduce aproape 20 RON. Daca tintesti un castig mai mare, dar vrei si putina siguranta, poti incerca un bilet in sistem 5/7 si 7/7. De exemplu un bilet cu cel putin 5 numere castigatoare dintr-un total de 7) iti poate aduce un castig minim de 318,18 RON (5 numere castigatoare) sau un castig maxim de 12590,91 RON (7 numere castigatoare).

loto loto

La PublicWin ai cele mai mari cote!

La Loto Grecia Keno, plus alte doua loterii (Slovacia eKlubKeno si Multi Loto Polonia) gasesti cele mai mari cote.

Ca sa poti participa la toate aceste loterii, trebuie sa le loghezi pe contul tau PublicWin. Daca inca nu ai un cont la PublicWin, iti poti deschide unul chiar acum, utilizand acest link special. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, poti solicita bonusul 100% BONUS până la 1000 RON pentru pariuri sportive!

Pariaza acum!

De exemplu: Cu o miza de 5 lei, un singur numar castigator iti aduce exact 20 RON. Daca tintesti un castig mai mare, cu 3 numere castigatoare dintr-un total de 3, castigi 360 RON.

loto loto

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 3 0


Lasa un comentariu