„Greu de ucis” » „Guriță”: „Sunt îndreptățit să fiu pe bancă la baraj!”

Selecționerul Cosmin Contra a arătat o aroganță maximă la conferința de presă premergătoare duelului de pe „Wanda Metropolitno” de luni ora 21:45 cu Spania din ultima etapă a fazei grupei F din preliminariile EURO 2020.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


În ciuda faptului că nu a reușit să câștige niciun meci în fața Spaniei sau Suediei, și în urma parcursului pe care reprezentativa l-a avut cu el pe bancă a ratat calificarea direct la EURO 2020, „El Grande” a declarat că se simte îndreptățit să fie în continuare selecționerul naționalei României și la meciurile de baraj care pot duce în al 12-lea ceas naționala la EURO 2020.

„Nu am nicio decizie luată. Dacă e ceva ce am învățat de când antrenez e să analizezi la rece, nu la cald. I-am spus președintelui Răzvan Burleanu să mă lase să pregătesc în liniște meciul cu Spania. După aia, voi avea două- trei zile în care voi analiza cu staff-ul meu parcursul la națională și vom lua o decizie. Eu zic că sunt îndreptățit să rămân până la meciurile de baraj. Realitatea este că pentru acest parcurs responsabil sunt eu…După acest meci cu Spania vom vedea ce va fi”, a declarat Cosmin Contra, selecționerul reprezentativei României.

Spania- România 
1.18 8.00 13.50 

Duelul de pe „Wanda Metropolitano” dintre Spania și România va conta doar opentur palmares pentru „tricolori”. În schimb, ibericii, deși sunt siguri de primul loc în grupă și au biletele asigurate la EURO 2020, nu-și permit luxul de a ceda punct sau puncte cu România deoarece pot pierde statutul de cap de serie la tragerea la sorți pentru turneul final al Campionatului European de anul viitor, la care România va fi una din gazdele competiției.

5.40 este cota la pariuri pentru ca România să obțină un rezultat pozitiv la Madrid!

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu