Griezmann, cel mai bun din Spania! Cota 10 pentru a iesi golgeterul sezonului!

Griezmann, cel mai bun din La Liga!

Griezmann, cel mai bun din La Liga! Votul capitanilor si vicecapitanilor celor 20 de echipe din fotbalul spaniol l-a desemnat pe francezul Antoine Griezmann drept cel mai bun jucator al sezonului trecut. Ar putea fi o surpriza pentru jurnalisti si suporteri, care ii vedeau drept mari favoriti pe Messi si Cristiano Ronaldo, cuplul care porneste din start cu sanse imense de a castiga orice sondaj din lumea fotbalului. Insa, probabil, din iarba, lucrurile se vad altfel.

Griezmann a terminat sezonul pe locul 3 in Spania, alaturi de Atletico, si a jucat finala Ligii Campionilor si pe cea a Campionatului European, ambele pierdute. Ba, mai mult, francezul nu s-a impus nici in clasamentul golgeterilor din La Liga. A marcat doar 22 de goluri, nici  jumatate din cele 40 reusite de Luis Suarez.

Cota 10 pentru a deveni golgeterul Spaniei

Sportingbet ofera o cota de 10 pentru ca Antoine sa devina cel mai bun marcator al editiei curente de campionat. Pana acum, Griezmann a inscris de 6 ori, avand un gol mai putin decat Messi si Suarez.

Sambata, atacantul de 25 de ani ar putea sa isi demonstreze din nou clasa in disputa de campionat cu Malaga. Atletico este favorita, cu o cota de 1.22 la Unibet. pentru cel putin doua goluri ale lui Atletico primim cota 1.43, iar pentru varianta in care echipa lui Griezmann inscrie in ambele reprize avem o cota de 2.06 la Unibet.

Este interesant de remarcat si cum vad casele de pariuri lupta pentru titlul de golgeter al Ligii Campionilor. Favoriti sunt, desigur, Messi si Ronaldo, in vreme ce Griezmann este undeva la coada, cu o cota de 71 la Netbet. Poate si pentru ca, pana acum, francezul inca nu a marcat in Liga Campionilor. Ronaldo are doua reusite, in timp ce Messi conduce clasamentul golgeterilor, cu 6 goluri. Nu este timpul pierdut. Atletico Madrid conduce grupa D, cu 9 puncte din 3 etape, in fata lui Bayern, Rostov si Eindhoven.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu