Grigor Dimitrov este campionul campionilor!

Grigor Dimitrov a castigat editia din 2017 a Turneului Campionilor. Pentru acest succes, bulgarul va fi recompensat de organizatori cu un premiu de 2,549,000$. 


Fara adversar

Sportivul din Bulgaria a practicat un tenis foarte solid la aceasta editie a Turneului Campionilor, reusind sa castige comeptitia fara sa piarda vreun meci. In Grupa Pete Sampras, Grigor a profitat de iesirea prematura a lui Rafael Nadal din competitie si s-a clasat pe prima pozitie, cu maxim de puncte.

In semifinale, acesta l-a intalnit pe americanul Jack Sock (9 ATP), debutant la aceasta editie. Dupa un prim set cedat cu 6-4, Dimitrov si-a regasit cel mai bun joc si a castigat urmatoarele doua seturi la zero si trei.

Finala i-a adus un nou duel cu David Goffin (8 ATP). Cei doi s-au intalnit si in etapa secunda a Grupei Pete Sampras, atunci cand noul campion de la Londra a cedat doar doua game-uri, 6-0, 6-2. In ultimul act, Grigor a primit o replica mult mai solida din partea belgianului, insa chiar si asa, bulgarul a fost mult prea puternic pentru adversarul sau si s-a impus cu scorul de 7-5, 4-6, 6-3.


Citeste si:

Al 4-lea favorit

Inainte de startul turneului de la US Open, Grigor reusea cel mai important rezultat al carierei, cucerirea primului sau titlu de categorie Masters 1000. Acest lucru s-a intamplat la Cincinnati, acolo unde bulgarul l-a invins in ultimul act pe australianul Nick Kyrgios (21 ATP), cu scorul de 6-3, 7-5.

Dupa victoria de la Turneul Campionilor, succesul de la Cincinnati a trecut pe locul secund. Dimitrov este primul sportiv din Bulgaria care reuseste sa se impuna in aceasta competitie.

La startul acestui turneu, Grigor a fost al 4-lea favorit la cucerirea trofeului, alaturi de Marin Cilic, 11.00 fiind cota oferita de Unibet pentru ca unul dintre cei doi sa castige competitia, in fata lor fiind Roger Federer (1.67), Rafael Nadal (4.50) si Alexander Zverev (9.00).


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Sursa foto: www.atpworldtour.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu