Preliminarii CM 2018: Grupa A are doua favorite certe. Franta si Olanda pot merge la brat in Rusia

Drumul spre Cupa Mondiala din 2018 ce se va desfasura in Rusia, incepe la finalul saptamanii viitoare pentru tarile europene. Avem 9 grupe preliminare, unele dintre ele avand favorite certe, in timp ce in altele se anunta o lupta stransa pentru primele doua pozitii. Atentia noastra in acest articol se indreapta spre grupa A.

Avancronica grupa A

Cele 6 echipe prezente in grupa A sunt Suedia, Franta, Olanda, Belarus, Bulgaria si Luxemburg. Avand in vedere lotul, dar si faptul ca au fost vicecampioni europeni in aceasta vara, Franta pare sa fie favorita principala. Campionii mondiali din 1998 au din nou o generatie foarte frumoasa, iar in 2018 Pogba si Griezmann pot conduce nationala cocosului galic in fazele superioare ale competitiei. Franta a participat de 14 ori la Cupa Mondiala, ea fiind prezenta inclusiv la editia inaugurala din 1930 cand trofeul a fost castigat de Uruguay. Cea mai ghinionista nationala din istorie este Olanda cu siguranta. Nu stim daca se va mai ivi vreo nationala care sa joace 3 finale mondiale si sa piarda mereu. „Portocala mecanica” a fost absenta la Euro, dar ar fi surprinzator sa nu apara in Rusia. Olanda poate fi considerata si favorita in ceea ce priveste cel mai bun loc 2 din grupe, o pozitie care i-ar trimite pe olandezi direct la Cupa Mondiala.


Citeste si:


inregistreaza-te - sportingbet


Ar mai fi de luat in calcul si nationala Suediei, dar absenta lui Ibrahimovic isi va spune cuvantul intrucat nationala nu numai ca si-a pierdut cel mai bun jucator, dar si liderul din teren. In aceste conditii, duelurile dintre Franta si Olanda reprezinta cele mai tari meciuri in grupa A si probabil rezultatele lor vor stabili castigatoarea.


Cote-Grupa A

Primele meciuri ale grupei A se desfasoara marti pe 6 septembrie incepand cu ora 21:45. Mai jos aveti prezentate cotele primelor partide si sansele cu care sunt creditate echipele sa castige grupa, toate oferite de Sportingbet.

Belarus-Franta

Victorie Belarus – cota 7.00        Egal – cota 4.00                Victorie Franta – cota 1.363

Bulgaria-Luxemburg

Victorie Bulgaria – cota 1.125     Egal – cota 8.00                Victorie Luxemburg – cota 19.00

Suedia-Olanda

Victorie Suedia – cota 2.85          Egal – cota 3.40                Victorie Olanda – cota 2.375

grupaA1


Sursa imagine: www.independent.co.uk


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu