Avancronica Grupa B: Lupta de la distanta intre Elvetia, Portugalia si Ungaria!

In Grupa B, lupta din aceasta runda se va tine la distanta intre primele 3 clasate, Elvetia, Portugalia si Ungaria. Cele 3 favorite in vederea calificarii vor intalni ultimele 3 clasate, Insulele Feroe, Letonia si Andorra.


netbet-live-chat


Vineri, 21:45: Ungaria – Andorra

Vecinii nostri din Ungaria primesc vizita micutului stat din Andorra in aceasta runda din cadrul calificarilor pentru Cupa Mondiala din 2018. Aflata la doua puncte in spatele Portugaliei – ocupanta pozitiei secunde in clasamentul Grupei B, Ungaria nu isi mai permita sa piarda puncte, asa cum a facut-o in urma remizei din runda inaugurala cu INsulele Feroe, pentru a-si pastra sansele in vederea obtinerii calificarii la Cupa Mondiala.


netbet-live-chat


Dumnica, 21:45: Portugalia – Letonia

Castigatoarea Campionatului European din vara, Portugalia, va intalni selectionata Letoniei, ce nu a mai participat la un turneu final de la Mondialul din 2006. Cu certitudine, infrangerea pe care Portugalia a suferit-o in runda inaugurala impotriva Elvetiei poate cantari mult in economia calificarii si, de aceea, „lusitani” trebuie sa se mentina cat mai aproape de prima pozitie. Asa cum era si de asteptat, Portugalia lui Cristiano Ronaldo pleaca cu prima sansa in duelul cu nationala baltica.


netbet-live-chat


Duminica, 21:45: Elvetia – Insulele Feroe

Selectionata din „Tara Cantoanelor” primeste vizita Insulele Feroe, nationala ce a crescut extrem de mult in ultimii ani. Chiar si cu aceasta creste, Insulele Feroe sunt extrem de departe din punct de vedere valoric de Elvetia, echipa mijlocasului lui Arsenal, Granit Xhaka, plecand drept principala favorita in acest duel.


netbet-live-chat


Program Grupa B
13.11.2016
19:00: Ungaria – Andorra
21:45: Portugalia – Letonia
21:45: Elvetia – Insulele Feroe

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu