Grupa C: Luptă în patru pentru calificare » Argentina și Polonia, favorite pentru a trece de grupă »»

Grupa C: Victoriile bifate la „indigo” de Argentina și Polonia cu Mexic respectiv Arabia Saudită, scor 2-0, au făcut ca toate cele patru echipe ale Grupei C să aibă șansă la calificare în fazele superioare ale competiției înaintea ultimei etape a grupe.

Urmărește live meciurile de la Cupa Mondială  pe Livescore Pariuri1x2.ro.

Lider este Polonia cu 4 puncte, urmată de Argentina și Arabia Saudită, ambele cu 3 puncte și Mexic cu un punct.

Polonia este sigură de calificare dacă obține cel puțin un punct din duelul cu Argentina, dar merge mai departe și în cazul unei înfrângeri la limită, cu condiția ca în celălalt meci, Mexic – Arabia Saudită, să nu învingă saudiții.

Messi & co au nevoie de victorie pentru a fi siguri de calificare. Dacă termină nedecis cu Polonia, argentinienii trebuie să spere la un rezultat de egalitate și în cealaltă partidă sau ca Mexic să nu învingă la mai mult de patru goluri diferență. În schimb o victorie a Arabiei Saudite contra mexicanilor coroborat cu o remiză în Polonia – Argentina, i-ar trimite pe sud-americani acasă. De asemenea în cazul în care Polonia se impune în meciul direct, Argentina ratează orice șansă de calificare.

Mexic are doar varianta victoriei, însă un succes la limită o califică doar dacă Argentina pierde. În orice alt scenariu, mexicanii sunt nevoiți să învingă la cel puțin patru goluri diferență.

Arabia Saudită va juca în optimi cu siguranță dacă se impune în fața Mexicului, iar la egal trebuie să spere ca Polonia să o învingă pe Argentina.

De evidențiat ar fi că primul criteriu de departajare în caz de egalitate de puncte la Cupa Mondială din Qatar este golaverajul.

Înaintea duelurilor din ultima etapă, favorite la pariuri la calificare sunt Argentina cu o cotă de 1.15 și Polonia cu 1.35. A treia șansă în grupă o are Arabia Saudită cu o cotă de 3.70, Mexicul având ultima șansă în grupă cu o cotă de 4.00. De asemenea, Argentina este favorită la câștigarea grupei, cu o cotă de 1.45.

Program Grupa C
-etapa I
Argentina – Arabia Saudită 1-2
Mexic – Polonia 0-0
-etapa II
Polonia – Arabia Saudită 2-0
Argentina – Mexic 2-0
-etapa III
30 noiembrie, ora 21:00 (TVR1): Polonia – Argentina 7.50 4.30 1.47
30 noiembrie, ora 21:00 (TVR2): Arabia Saudită – Mexic 4.80 4.00 1.70
Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.
Clasament Grupa C          
1 Polonia 2 1 1 0 2-0 4 pct.
2 Argentina 2 1 0 1 3-2 3
3 Arabia Saudită 2 1 0 1 2-3 3
4 Mexic 2 0 1 1 0-2 1


Pentru alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu