Euro: Grupa D, cea mai puternica a turneului!

Incepand cu data de 10 iunie, timp de luna, microbistii din intreaga lume vor fi conectati la intensitatea mult asteptatului EURO 2016. In premiera  vor fi 24 de echipe, impartite in 6 grupe, practic, doar 8 eliminate din faza grupelor.  Cristian „Ygrek” Lovin, vechiul nostru prieten si colaborator, prefateaza fiecare grupa a competitiei.

Grupa D – componenta si programul meciurilor:

grupa d

Spania
Detinatoare a trofeului, Spania nu a aratat nimic la cel mai recent turneu final. Ibericii au parasit CM 2014 inca din faza grupelor.
Dupa competitia din Brazilia, nationala Spaniei a intrat intr-un usor proces de reconstructie. S-a realizat usor, tinand cont de forta cluburilor din Primera si numarul mare de jucatori de autohtoni de mare valoare. Reprezentativa lui del Bosque controleaza jocul cu destula lejeritate si pune stapanire pe posesia balonului la mijlocul terenului.  De asemenea, este greu de evidentiat un compartiment cu carente. Ofensiva, poate, dar in ultimele doua teste, cu Bosnia si Coreea de Sud, Morata, Nolito si compnaia au marcat 9 goluri! Spania trebuie sa castige grupa D,  pentru a-si usura parcursul catre fazele superioare.

Echipa probabila la EURO: De Gea; Juanfran, Piqué, Ramos, Alba; Busquets, Iniesta, Thiago; Silva, Nolito, Morata.

Cehia
Cehia nu prea mai sperie pe nimeni, chiar daca o noua generatie de jucatori, propusa de o intrecere interna in crestere evidenta, si-a facut deja loc la nationala. Raman insa cele 14 goluri incasate in preliminarii, ce pun pe ganduri fanii nationalei lui Cech, inaintea duelurilor cu Spania, Croatia si Turcia.  Daca tehniicanul Pavel Vrba, cu rezultate notabile la timona Viktoriei Plzen, va reusi sa rezolve problemele defensiva, sunt sanse majore ca Cehia sa lupte pentru locurile 2-3 ale grupei D. Mai sigur pentru pozitia a 3-a, avand ca adversar principal echipa Turciei.

Echipa probabila la EURO:Cehia: Cech; Kaderabek, Sivok, M Kadlec, Limbersky; Darida, Plasil; Dockal, Rosicky, Krejcí; Necid.

Turcia
„Ienicerii” au scos-o din competitie pe Olanda, gratie victoriilor legate din finalul campaniei. Acesta este primul lor turneu final dupa cel din 2008, cand ajungeau pana in careul de asi al competitiei gazduite de Austria si Elvetia.
Starul Turciei este fara indoiala Arda Turan (Barcelona), dar experimentatul Terim mai are sub timona o serie de jucatori cu nume, precum Sahin, Topal, Yilmaz sau Calhanoglu. De remarcat este si Oguzhan Ozyakup, om decisiv pentru Besiktas in acetualul sezon. O echipa bataioasa, dar si o grupa grea. Dupa cum se preciza, Cehia si Turcia sunt echipele care vor incerca sa evite locul 4 si eliminarea prematura de la Euro.

Echipa probabila la EURO: Volkan Babacan; Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner Erkin; Selçuk İnan, Volkan Şen, Hakan Çalhanoğlu, Oğuzhan Özyakup, Arda Turan; Burak Yılmaz.

Croatia
Desi penalizata cu un punct in preliminarii, Croatia a reusit sa acceada la Euro, din grupa cu Italia, Norvegia si Bulgaria. Mijlocul echipei a dus greul, compartimentul fiind unul dintre cele mai importante din cadrul Euro 2016.  Modirc, Rakitic, Perisic si Kovacic, pot desface orice linie defensiva, la fel ca si golgeterul Mandzukic. Defensiva experimentata, dar si usor lenta, cu Srna, Vida si Corluka, in fata „monegascului” Subašsic. Teoretic, Croatia este principala candidata la locul 2 al grupei.

Echipa probabila la EURO: Subasic; Srna, Corluka, Schildenfeld, Vida; Brozovic, Modric, Rakitic, Kovacic, Perisic; Mandzukic.

Ponturi de incercat, in cote Winmaster – 500 RON Bonus la prima depunere

Turcia – Croatia, Croatia marcheaza exact doua goluri – cota 3.75
Cehia eliminata in grupe – cota 1.83
Turcia eliminata in 16-imi – cota 2.90
Nolito golgeterul Spaniei in turneu – cota 6.60

Ia-ți acum bonusul Winmasters de 100% până la 500 RON!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu