Avancronica Grupa E – Romania joaca in Armenia, in timp ce Danemarca si Polonia se infrunta in meci direct!

Atentia in Grupa E se indreapta catre confruntarea Polonia – Danemarca, considerata derby-ul grupei. In timp ce Polonia vine dupa un rezultat de egalitate impotriva Kazakhstanului, nordicii conduc grupa, gratie victoriei cu Armenia.


montene


08.10.2016


19:00: Muntenegru – Kazakhstan

Prima partida din Grupa E este cea dintre Muntenegru si Kazakhstan. Formatia din fotsa Iugoslavie, Muntenegru, vine cu un moral excelent dupa ce a reusit un rezultat de egalitate pe terenul Romaniei, la finele unei partide in care „tricolorii” au ratat un penalty la ultima secventa a jocului. In duelul cu formatia Kazakhstanului, echipa condusa din teren de catre artizanul Mirko Vucinic pleaca drept principala favorita.


muntenegru


19:00: Armenia – Romania

La aceeasi ora la care se va disputa si confruntarea din Muntenegru, selectionata lui Cristoph Daum se va deplasa in Armenia. Adversarii din acest duel, desi nu au o echipa extrem de bine inchegata pot produce o surpriza. Chiar si asa, selectionata Romaniei tinteste prima victorie cu Daum pe banca si este cotata favorita in vederea obtinerii victoriei in Armenia.


cote


Citeste si:

• Preliminarii CM 2018: Avancronica, programul si cotele etapei a doua din grupa A!
• Preliminarii CM 2016: Avancronica, programul si cotele etapei a doua din grupa B! Derby-ul se joaca la Budapesta!

21:45: Polonia – Danemarca

Ultima disputa a rundei din Grupa E este cea dintre Polonia si Danemarca, formatiile cele mai bine cotate din grupa. Nordicii se vor deplasa in Polonia pentru a intalni formatia lui Lewandoski. Aceasta din urma vine dupa un rezultat de egalitate, scor 2-2, obtinut pe terenul celor din Kazakhstan, in timp ce Danemarca conduce grupa, dupa victoria in fata Armeniei.


muntenegru


08.10.2016 – Program Grupa E

19:00: Muntenegru – Kazakhstan
19:00: Armenia – Romania
21:45: Polonia – Danemarca


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu