Preliminarii CM 2018: Drumul Romaniei spre mondialul din Rusia se anunta anevoios! Locul secund e vizat de mai multe nationale!

Preliminariile pentru Cupa Mondiala incep si pentru nationala Romaniei. Dupa evolutia slaba de la europene, ne punem sperantele in acelasi nucleu de jucatori, dar condusi de aceasta data de neamtul Christoph Daum. In aceste conditii va fi extrem de important sa obtinem un rezultat bun in meciul cu Muntenegru. Sa ne indreptam atentia spre grupa Romaniei. 

Avancronica grupa E

Grupa E este formata din Polonia, Romania, Armenia, Danemarca, Muntenegru si Kazakhstan. Pentru noi, grupa este nici prea grea, nici prea usoara… Am participat de 7 ori la Campionatul Mondial si am fost prezenti chiar si la prima editie. Continuam sa traim intrebandu-ne de multe ori ce-ar fi fost daca am fi eliminat Suedia in sfertul de finala din 1994 sau daca vom mai reusi vreodata sa ajungem intr-o faza superioara a acestei competitii la care am absentat incepand cu anul 1998. Ne bazam pe un antrenor strain, desi la fel de bine nationala putea fi preluata de un roman. Dar poate ca nu e rau sa incercam ceva nou. In grupa E e clar ca favorita principala este Polonia. Ar fi o surpriza majora ca nationala lui Lewandowski sa nu termine pe prima pozitie. Polonezii au participat tot de 7 ori la Cupa Mondiala si au fost pe podium la editiile din 1974 si 1982 cand au terminat pe pozitia a treia.


Citeste si:


inregistreaza-te - sportingbet


Noi ne vom bate pentru locul 2 care ne duce la baraj intrucat e greu sa prinzi calificarea directa de pe locul secund intr-o asemenea grupa in care doar Kazkhstan pare sa fie singura nationala care nu emite pretentii. Danemarca si Muntenegru au cativa jucatori care s-au afirmat la cluburi cu nume in Europa, in timp ce jucatorii nostri abia daca prind cateva minute in teren. Ii amintim doar pe Eriksen, Vestergaard, Schmeichel, respectiv Jovetic, Savic sau veteranul Vucinic. Meciurile cu Danemarca se anunta interesante, mai ales dupa ce s-a intamplat in preliminariile pentru europeanul din 2004 cand am pierdut calificarea intr-un mod in care numai noi o puteam pierde.


Cote-Grupa E

Primele meciuri ale grupei E se desfasoara duminica, pe 4 septembrie. Mai jos aveti prezentate cotele primelor partide si sansele cu care sunt creditate echipele sa castige grupa, toate oferite de Sportingbet.

19:00 Kazakhstan-Polonia

Victorie Kazakhstan – cota 6.50                                Egal – cota 3.70                Victorie Polonia – cota 1.40

19:00 Danemarca-Armenia

Victorie Danemarca – cota 1.40                                Egal – cota 3.80                Victorie Armenia – cota 6.50

21:45 Romania-Muntenegru

Victorie Romania – cota 1.615                                   Egal – cota 3.25                Victorie Muntenegru – cota 5.00

 

grupaE1


Sursa imagine: www.frf.ro


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu