Grupa E: Belgia si Italia, mari favorite!

Incepand cu data de 10 iunie, timp de luna, microbistii din intreaga lume vor fi conectati la intensitatea mult asteptatului EURO 2016. In premiera  vor fi 24 de echipe, impartite in 6 grupe, practic, doar 8 eliminate din faza grupelor.  Cristian „Ygrek” Lovin, vechiul nostru prieten si colaborator, prefateaza fiecare grupa a competitiei.

Grupa E – componenta si programul meciurilor:

grupa e

Belgia
O tara mica, dar cu multe stele la reprezentativa! Ii amintim doar pe  Kevin De Bruyne, Mertens, Witsel, Lukaku, Fellaini sau Hazard, majoritatea,  jucatori de profil ofensiv.  Au si un portar de clasa, Thibaut Courtois de la Chelsea. Problema lor principala ramane apararea. Nume mari sunt – Alderweireld, Vermaelen sau Verthonghen – dar inlocuitorii de pe banca nu se ridica la acelasi nivel, in absenta altor piese grele, precum Lombaerts si Kompany.  De asemenea, sunt destui jucatori individualisti in lotul „dracilor rosii”. Belgia va trece de grupe, dar performanta pe care fanii o asteapta si mult specialisti o pronosticheaza, va fi extrem de greu de atins.

Echipa probabila la EURO: Courtois; Alderweireld, Denayer, Vermaelen, Vertonghen; Nainggolan, Witsel; Mertens, De Bruyne, Hazard; Lukaku.

Italia
Cota 19.00 la castigarea trofeului. Cladita pe schetelul campioanei interne, Juventus Torino, Italia are un atu important in ceea ce priveste coeziunea lotului, mai ales in defensiva. De altfel, soliditatea compartimentului amintit s-a vazut si in preliminarii. De la mijloc in sus, „Azzurri” nu mai arata insa la fel de bine. Nu neaparat din punct de vedere al valorii, cat mai ales al experientei la acest nivel a unor jucatori precum Zaza, Pelle, Eder, Florenzi, Sturaro etc. Totusi, istoria ne spune ca in acele momente cand este putin subestimata, Italia produce surprize. Asa se va intampla si la Euro 2016?

Echipa probabila la EURO: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Candreva, Florenzi, De Rossi, Giaccherini, Darmian; Pellé, Éder.

Suedia
Zlatan este si va ramane Zlatan, dar suedezii nu se pot lauda cu altceva. Varfull care a parasit PSG dupa 4 sezoane de exceptie, va incerca sa-si arate inca odata calitatile incredibile, in ciuda varstei destul de inaintate pentru un fotbalist.  De partea Suediei va fi si capacitate deosebita la efort, nationala nordica fiind cunoscuta pentru forta si determinarea cu care abordeaza ficare partida, din minutul 1 si pana la fluierul de final. Intr-o grupa grea, Suedia va ataca locul secund, insa sunt sanse mai bune de a incheia pe locul 3, cu putin noroc, adunand suficiente puncte pentru accederea in faza urmatoare.

Echipa probabila la EURO: Isaksson; Lustig, Lindelöf, Granqvist, Olsson; Durmaz, Källström, Hiljemark, Forsberg; Berg, Ibrahimović.

Irlanda
Este clar, vorbim de o outsidera. Poate daca ar fi fost o grupa mai lejera… Se remarca prin agresivitate, daruire, insa putina clarviziune la constructie. Robbie Keane, un varf ce cunoaste excelent geometria careului, va incerca sa fructifice cat mai multe dintre putinele sanse pe care irlandezii le vor avea in cele 3 meciuri din faza grupelor. Sa nu uitam insa ca Robbie a ajuns deja la 35 de ani. De asemenea, intr-o astfel de grupa, avantajul jocului aerian, de care Irlanda a profitat in dese randuri, se pierde. „Baietii in verde” vor pleca repede acasa.

Echipa probabila la EURO: Randolph; Coleman, Keogh, O’Shea, Brady; Walters, Whelan, McCarthy, Hendrick; Hoolahan; Long.

Ponturi de incercat, in cote eFortuna– 150 RON Bonus la prima depunere

Suedia termina pe locul 3 – cota 2.87
Irlanda termina pe ultimul loc – cota 2.20

Irlanda – Suedia, 2 cu handicap 0 – cota 1.65
Belgia eliminata in sferturi – cota 3.75

PROMOTIE VECHE: Rulaj minim la cota 1.50 cu BONUSUL de bun venit propus de agentia Fortuna!

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu