Grupa F: Portugalia vs Austria, duel pentru locul 1!

Incepand cu data de 10 iunie, timp de luna, microbistii din intreaga lume vor fi conectati la intensitatea mult asteptatului EURO 2016. In premiera  vor fi 24 de echipe, impartite in 6 grupe, practic, doar 8 eliminate din faza grupelor.  Cristian „Ygrek” Lovin, vechiul nostru prieten si colaborator, prefateaza fiecare grupa a competitiei.

Grupa F – componenta si programul meciurilor:

grupa f 1

Portugalia
Pe partea defensiva, reprezentativa lusitana se prezinta bine. Au multi jucatori importanti ajunsi la deplina maturitate sportiva, printre acestia aflandu-se si Cristiano Ronaldo, starul incontestabil al Portugaliei.  Experienta este de partea sa,  intr-o grupa oricum destul de usoara. Vor trece lejer de prima faza a competitiei, nefiind exclus ca Portugalia sa incerce cel putin accederea in careul de asi al intrecerii, performanta pe care au atins-o si la Euro 2012.

Echipa probabila la EURO: Rui Patrício; Cédric, Pepe, Bruno Alves, Raphäel Guerreiro; Danilo, João Mário, João Moutinho, Adrien Silva; Nani, Cristiano Ronaldo.

Austria
Actuala generatie a asutriecilor este una extrem de promitatoare. In frunte cu Alaba, Fuchs sau Arnautovic, nationala Austriei este tehnica, puternica si capabila sa lupte pana in ultimul minut. S=a calificat la Euro en-fanfare, adunand intr-o grupa grea, cu Rusia, Suedia si Muntenegru, 28 de puncte din 30 posibile, cu golaveraj 22-5.  Poate fi surpriza placuta a turneului!

Echipa probabila la EURO: Almer; Klein, Dragovic, Hinteregger, Fuchs; Alaba, Baumgartlinger; Harnik, Junuzovic, Arnautovic; Janko.

Islanda
Acesta este primul turneu major pe care il disputa Islanda,  o tara cu o populatie cat un cartier bucurestean.  Evident, au pornit outsideri in grupa cu mult mai titratele Cehia, Turcia si Olanda, dar Gylfi Sigurdsson, Finnbogason & compania au dat peste cap toate calculele, reusind o imensa surpriza.
Doua probleme vor trebui sa managerieze islandezii la acest turneu final. In primul rand este vorba de un decalaj destul de mare de valoare, dintre titulari si banca de rezerve. In cazul in care se vor ivi accidentarile si suspendarile, Islanda va avea de suferit.
In al doilea rand, evident, lipsa de experienta. Cu putine exceptii, Islanda nu are in lot nici macar jucatori cu meciuri in cupele europene. Acest aspect nu a contat deloc in preliminarii, dar ramane de vazut care va fi situatia in jocurile din cadrul Euro 2016.

Echipa probabila la EURO: Kristinsson; Skúlason, R Sigurdsson, Árnason, Sævarsson; Gudmundsson, G Sigurdsson, Gunnarsson, Bjarnason; Sigthórsson, Finnbogason.

Ungaria
A terminat pe locul 3 intr o grupa slaba, dupa Irlanda de Nord si Romania, reusind totusi sa treaca de Norvegia la baraj. Calificarea in sine reprezinta o performanta imensa pentru o nationala ce nu a mai ajuns de multa vreme la un turneu final, dar  aici lucrurile se vor complica. Raportat la nivelul valoric al colegelor de grupa, Ungaria are sanse minime sa termine pe una din primele doua pozitii. Va lupta pentru locul 3 cu Islanda, insa este posibil ca punctele adunate in grupa, sa nu-i asigure calificarea in faza urmatoare a turnelui, chiar si in cazul in care Dzsudzsak si compania reusesc sa se claseze pe ultima treapta a podiumului.

Echipa probabila la EURO: Király; Kádár, Lang, Guzmics, Fiola; Nagy, Gera; Dzsudzsák, Kleinheisler, Németh; Szalai.

Ponturi de incercat, in cote Betfair – 200 euro Bonus la prima depunere

Ungaria va fi eliminata in faza grupelor – cota 1.66
Portugalia si Austria sa se califice – cota 2.00
Ordinea corecta in grupa: Portugalia/Austria/Islanda/Ungaria – cota 6.00
Islanda – Ungaria, X – cota 3.20

https://pariuri1x2.ro/ghid_parior/bonusul-betfair-bun-venit-200/

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu