Preliminarii CM 2018: Anglia e favorita in grupa F. Vecinii scotieni, slovacii si slovenii se lupta pentru a doua pozitie

Umilinta din optimile de finala a europenelor din vara nu va fi uitata de englezi ani buni. Ajuns pe banca tehnica a nationalei, Sam Allardyce, trebuie sa faca uitat meciul cu Islanda, considerat de multi specialisti ca fiind cea mai mare rusine din istoria fotbalului englez. Analizam grupa F.

Avancronica grupa F

Grupa F este formata din Scotia, Slovenia, Slovacia, Anglia, Malta si Lituania. Anglia e favorita certa si nu vedem cum ar putea rata calificarea directa in Rusia. Ar fi a 15-a prezenta a nationalei engleze la Campionatul Mondial, o competitie la care ultimele rezultate au fost mult sub asteptarile fanilor. Din 1966, an in care Anglia a castigat singura data trofeul dupa o finala despre care inca se vorbeste datorita acelui gol despre care nu e clar daca trebuia validat sau nu, multe generatii cu jucatori de calitate nu au reusit nici macar sa prinda sferturile competitiei. Si in acest an, nationala a aratat extrem de bine din punct de vedere al numelor de pe teren, dar jocul nu a impresionat deloc, totul culminand cu un dublu Brexit.


Citeste si:


inregistreaza-te - sportingbet


Vecinii scotieni nu au sanse prea mari sa prinda pozitia a doua pentru care se lupta slovacii si slovenii. Slovacia se reintalneste cu Anglia cu care a remizat la Euro, acela fiind un rezultat care i-a ajutat pe Hamsik si compania sa ajunga in optimi, acolo unde au fost invinsi clar de Germania. Slovenia se gandeste si ea la pozitia secunda si chiar ar fi interesant sa ajungem in postura de a juca un baraj cu echipa care ne-a spulberat sansa de a participa la Cupa Mondiala din 2002.


Cote-Grupa F

Primele meciuri ale grupei F se desfasoara duminica, pe 4 septembrie. Mai jos aveti prezentate cotele primelor partide si sansele cu care sunt creditate echipele sa castige grupa, toate oferite de Sportingbet.

19:00 Slovacia-Anglia

Victorie Slovacia – cota 3.50                       Egal – cota 3.10                Victorie Anglia – cota 1.909

19:00 Lituania-Slovenia

Victorie Lituania – cota 3.00                       Egal – cota 2.90                Victorie Slovenia – cota 2.25

21:45 Malta-Scotia

Victorie Malta – cota 8.00                           Egal – cota 4.333              Victorie Scotia – cota 1.40

 

grupaF1


Sursa imagine: www.thescore.com


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu