Preliminarii CM 2018: Avancronica, programul si cotele etapei a doua din grupa G – Spania vs Italia in aceasta runda!

Grupa G de calificare pentru Campionatul Mondial este cu totul si cu totul aparte, deoarece le avem in aceasta grupa atat pe Spania, cat si pe Italia, doua dintre cele mai bune selectionate la nivel international din lume.


grupa-g


06.10.2016


21:45: Italia – Spania

Derby-ul Grupei G si probabil cea mai interesanta partida din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018, Italia – Spania, se va juca in aceasta runda. Atat Italia, cat si Spania, isi doresc obtinerea calificarii de pe prima pozitie la turneul final. Cu siguranta, cele doua formatii vor face tot posibilul pentru a se anihila reciproc si, de aceea, suntem convinsi de faptul ca vom avea parte de o partida extrem de interesanta.


italia


21:45: Liechtenstein – Albania

Disputa din micutul stat Liechtenstein este cea mai dezechilibrata a rundei secunde din Grupa G. Pe de o parte, regasim Albania dupa un Euro 2016 in care a surprins pe toata lumea si, de cealalta parte, selectionata tarii cu capitala la Vaduz a obtinut in ultimii ani rezultate extrem de surprinzatoare. De aceea, in ciuda cotelor, putem afirma faptul ca rezultatul acestui duel ne-ar putea surprinde.


albania


Citeste si:

• Preliminarii CM 2018: Avancronica, programul si cotele etapei a doua din grupa A!
• Preliminarii CM 2018: Avancronica, programul si cotele etapei a doua din grupa B! Derby-ul se joaca la Budapesta!

21:45: Macedonia – Israel

Cea mai echilibrata confruntare din aceasta runda o reprezinta duelul dintre Macedonia si Israel. Cele doua formatii sunt aproximativ la acelasi nivel din punct de vedere fotbalistic si, cel mai probabil, vom avea parte de o partida extrem de echilibrata, fiecare formatie putand obtine victoria si, in acelasi timp, o remiza nu ar suprinde pe nimeni.


macedonia


06.10.2016 – Program Grupa G

21:45: Spania – Italia
21:45: Liechtenstein – Albania
21:45: Macedonia – Israel


Sursa imagine: www.footballaustralia.com.au


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu