Guardiola nu a terminat cumparaturile: Un star de la Chelsea, pregatit sa treaca in tabara ”cetatenilor”

Presa internationala speculeaza pe seama faptului ca Manchester City este pregatita sa dea o noua lovitura de proportii pe piata transferurilor.

Jucatorul dorit insistent de Pep Guardiola, tehnicianul gruparii din Manchester, este international belgian, Eden Hazard. Mijlocasul ofensiv al echipei Chelsea are o cota de piata de 75 de milioane de euro, dar suma pentru care afacerea s-ar putea perfecta este cel putin dubla.

In favoarea realizarii acestui transfer vine si o alta informatie. Aflat in urma cu cateva saptamani in vizita la Lille, Hazard ar fi discutat cu fostii sai colegi despre varianta trecerii pe Etihad.

2.40 are cota Manchester City sa castige titlul in Premier League »» Pariaza acum!

Alte variante pentru Hazard

Barcelona si Real Madrid sunt alte doua echipe care s-au interesat in ultima perioada de achizitionarea lui Eden Hazard. Varianta de care Chelsea ar fi interesata a fost avansata de presa spaniola. Este vorba de un schimb intre Eden Hazard si Gareth Bale. Galezul ar reveni astfel in fotbalul britanic, sub comanda lui Conte, tehnician ce-l apreciaza enorm pe purtatorul tricoului cu numar 11 la Real Madrid.

35 de milioane de euro a platit Chelsea lui Lille in 2012 pentru achizitionarea lui Hazard

57 de goluri a marcat Hazard pentru Chelsea, in 174 de partide

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu