Guriță, contra calificării » Doar o minune ne mai califică la EURO 2020!

Reprezentativa României nu a reușit decât o remiză, scor 1-1 (0-0) pe „Național Arena” cu Norvegia.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Într-un meci în care „tricolorii” erau condamnați la victorie pentru a păstra șanse reale la calificarea la turneul final de anul viitor pe care îl va găzdui și țara noastră, „marele” selecționer „Guriță” a fost contra calificării prin felul în care a ales să gestioneze meciul „da capo al fine”.

În primul rând, la fel cum a procedat în toate partidele cu adversarii de calibrul „tricolorilor”, sau superiori nouă, „Guriță” a început foarte prudent jocul așteptând greșeala din partea adversă. Așa s-a născut și golul marcat de Alex Mitriță, jucător convocat la națională la presiunea mass-media, ex-craioveanul profitând de o eroare a golakeeperului norvegian și finalizând în stil de mare jucător o acțiune luată pe cont proprriu. Faza s-a petrecut la doar 10 minute după ce George Pucșaș a ratat un penalty obținut de Bancu după o acțiune creată tot de Mitriță La acest scor, „tricolorii” anulau avantajul luat la Stokcholm de Suedia în minutul 50 prin reușita lui Berg în duelul cu Spania.

Finalul de pe „Național Arena” a fost unul de-a dreptul interzis cardiacilor. Crainicul arenei a anunțat reușita din minutul 90+2 de pe „Friends Arena” a lui Rodrigo, scorul în Suedia- Spania devenind 1-1. La acest rezultat, „tricolorii” erau cu 1-0 contra norvegienilor pe locul 2 cu un avans de un punct față de Suedia și cu perspectiva duelului direct pe „Național Arena” din noiembrie cu suedezii. Nu a fost însă de acord cu calculele lui Guriță, Sorloth care în al doilea minut din cele șase de prelungire de pe „Național Arena” a readus egalitatea pe tabela de marcaj, duelul dintre România și Norvegia terminându-se nedecis, 1-1, scor înregistrat și la Stokholm între Suedia și Spania.

1.47 a fost cota la Betano pentru un meci cu cel puțin două goluri pe „Național Arena!”

În acest context, cu două etape înainte de finalul campaniei de calificare, România mai are nevoie de patru puncte pentru a se califica la EURO 2020 din duelurile cu Suedia și Spania. Avantajul „tricolorilor” este că duelul cu Suedia se va juca pe teren propriu iar cel cu Spania în deplasare cu mențiunea că Spania este deja calificată matematic la EURO 2020!

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu