Hadbal feminin, Liga Campionilor: Vardar, favorita cu Leipzig

handbal vardar english.republika.mkVardar – Leipzig, intalnire capitala in grupa principala 1! Cu 6 puncte, germancele sunt acum pe locul 4, ultimul ce asigura accederea in faza urmatoare. Vardar are insa doar un punct in minus acumulat si sansa acestui meci direct de pe teren propriu

Sursa foto: english.republika.mk

20:00 Vardar – Leipzig
1.08 17.00 10.00

La Vardar sa format o echipa cu jucatoare de top, dar rezultatele inca n-au aparut. Langa Indira Kastratovic a fost adus Kim Rasmussen, selectionerul Poloniei, pentru a ajuta echipa. Totusi, dupa doar cateva zile, conducerea clubului a renuntat la serviciile acestuia.
Vardar incearca sa prinda un loc de calificare, dar obiectivul nu va fi usor de atins. In acest moment ocupa doar locul 5 cu 5 puncte, dar locurile 3 si 4 se afla la doar un singur punct de distanta. Investitorul rus, dar si fanii, nu sunt multumiti de  rezultatele obtinute. Situatia poate lua insa o turnura fericita, cu o victorie bifata diseara. Cu jucatoare precum Jovanka Radicevic, Andrea Lekic sau Andrea Penezic, acest obiectiv nu poate fi ratat. Etapa precedenta, la Volvograd, Vardar a suferit o infrangere dramatica, dar acela a fost unul dintre cele mai sblabe meciuri ale echipei, din ultimele sezoane. Pe teren propriu, macedonencele sunt greu de batut. Nici Buducnost n-a reusit sa castige aici, toate punctele puse in joc.

In ultimele 4 sezoane, Leipzig n-a avut nicio sansa sa castige campionatul intern, dar chiar si in aceste conditii, a reusit sa ajunga in grupele UCL. In grupa principala a inceput cu o victorie surprizatoare, chiar impotriva celor de la Vardar, dar dupa doar cateva zile, lucrurile au revenit la normal. A urmat partida cu Buducnost, in care s-au evidentiat toate carentele  echipei. A pierdut la scor si dupa o saptamana a urmat o noua infrangere dureroasa, la 9  goluri,  suferita chiar pe teren propriu, cu Thuringer. Moralul echipei este la pamant, iar in afara de Karolina Kudlacz, nicio alta jucatoare din lot, nu merita sa joace la acest nivel. Sunt multe jucatoare tinere in lot si in aceste conditii, nu cred ca pot emita pretentii disear.

Pronostic: Vardar -4 @ 1.57

(Csaba Zsolt)


 

Handbal feminin, Liga Campionilor: Pariem pe Gyor!


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu