Hagi transfera pentru titlu. Vezi ce jucator care a evoluat pentru Dinamo si Steaua merge la Viitorul pentru a fi campion al Romaniei!

Gica Hagi a profitat de intreruperea campionatului cauzata de actiunuile loturilor nationale, si a bifat un transfer important. In incercarea de a cuceri in premiera titlul cu Viitorul, Hagi l-a adus la Constanta pe George Tucudean, jucator care in cariera a evoluat oprintre altele pentru cele doua mari rivale din Liga I, Dinamo si Steaua.

Atacantul a semnat un angajament valabil pe doi ani.

Incepand de astazi, George Tucudean a devenit jucatorul formatiei FC Viitorul. Atacantul originar din Arad a semnat un contract cu gruparea condusă de Gheorghe Hagi pana in vara anului 2019. Nascut la 30 aprilie 1991, George Tucudean a mai evoluat în Liga I pentru Dinamo, UTA, Steaua, ASA Tg. Mures si Pandurii Tg. Jiu, iar in strainatate a mai jucat pentru Standard Liege si Charlton Athletic. Clubul nostru ii urează bun venit si goluri multe in tricoul Viitorului lui George Tucudean”, se arata in comunicat.

Atacantul a semnat cu echipa lui Hagi din postura de jucator liber de contract. In acest moment Tucudean are o cota de 600 mii de euro.

Urmatorul meci al Viitorului in Liga I va avea loc pe terenul campioanei en-titre Astra Giurgiu.

3.10 este cota oferita de NetBet pentru o victorie a liderului Ligii I, Viitorul Constanta, pe terenul campioanei pregatite de Marius Sumudica.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu