„Hai acasa, Danny!” – Manchester United tinteste reinregimentarea unui campion!

Desi perioada de transferuri din vara s-a incheiat de curand, Manchester United si-a fixat deja o prima tinta pentru fereastra de la inceputul anului 2017. Este vorba de un castigator al titlului, in sezonul trecut, alaturi de Leicester, jucator ce ar costa-o pe United aproximativ 35 de milioane de euro.

Vizat de Mourinho este Danny Drinkwater. Mijlocasul de 26 de ani aflat acum in lotul gruparii antrenate de Ranieri, nu este total strain de trupa de pe Old Trafford, dimpotriva. Drinkwater s-a format la Manchester United, cu care a fost sub contract pana in 2012. Nu a prins niciun joc oficial in tricoul „diavolilor”, fiind imprumutat succesiv la Huddersfield, Cardiff, Watford si Barnsley. In 2012 a semnat cu Leicester, formatia la care a adunat deja 169 de meciuri si 12 goluri. Gratie prestatiilor excelente, in  anul 2016 Drinkwater a prins si 3 convocari la nationala mare a Angliei.

Man. United vs Leicester, sambata de la ora 14:30

Mourinho il va analiza inca o data pe Danny Drinkwater, chiar in acest weekend. Etapa a 6-a din Premier League ne propune confruntarea Manchester United – Leicester. Va fi cea de-a doua partida directa stagionala, dupa finala Supercupei Angliei. Trofeul a fost castigat de trupa din Manchester, invingatoare cu 2-1.

S 24.09, ora 14:30  
Manchester United – Leicester – Cote: 1.66  3.90  5.50 – Pariaza gratuit pe meciul de pe Old Trafford. 


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu