Simona poate pierde locul 1 WTA indiferent de prestatia ei de la Shenzen din debutul anului 2018!

simona halep

Anul 2017 a fost unul cu totul si cu totul special pentru Simona Halep, constanteanca ajugand pentru prima data pe prima pozitie in ierarhia mondiala. In 2018, aceasta isi propune castigarea unui trofeu de Grand Slam.


Debutul Simonei Halep in noul sezon

Romanca a ales ca primul ei turneul la care va participa in noul an competional sa fie cel de la Shenzen, din China. Alaturi de ea, cele mai „sonore” nume ce se vor afla pe tabloul chinez sunt letona Jelena Ostapenko si Maria Sharapova, aflata in prezent pe pozitia cu numarul 60 in ierarhia WTA.

Totusi, decizia de a participa la Shenzen si nu la turneenele din Australia sau Nou-Zeelanda o pot costa pe Simona chiar prima pozitie in clasamentul WTA. Aflata la o distanta de 40 de puncte fata de Simona, iberica Garbine Muguruza a ales sa participe la brisbane, iar atingerea finalei sau castigarea turneului o vor trimite pe Mugurza direct pe prima pozitie mondiala, indiferent de prestatia romancei de la Shenzen. Totusi, adversarele acesteia de la Brisbane sunt cel putin dificile – Karolina Pliskova, Elina Svitolina sau Johanna Konta.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Cote oferite pentru pozitia Simonei Halep in 2018


Citeste si:

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu