Simona Halep poate prinde jackpot-ul de 1 milion de dolari la Indian Wells! Cotele pentru castigarea trofeului sunt AICI!

In urmatoarea saptamana Simona Halep va evolua in cadrul turneului de la Indian Wells, din Statele Unite ale Americii. Organizatorii turneului vor pune la bataie 1 000 000 de dolari pentru perofrmanta pe masura.


Cum poate obtine Simona Halep un milion de dolari intr-o saptamana?

Stiut fiind faptul ca in cele mai multe dintre cazuri turneele de dublu nu sunt vazute cu interes de catre jucatorii „mari”, organizatorii turneului american ofera premiul de 1 000 000 daca un jucator va reusi sa castige atat la simpu, cat si la dublu. Astfel, managerii turneului sunt de parere ca vor atrage pe tabloul de dublu si cei mai mari jucatori ai lumii.

In acest an, Simona Halep a evoluat alaturi de Irina Begu in cadrul turneului de dublu de la Shenzhen, unde au reusit sa se impuna. Astfel, exista sanse cel putin semnificative – in cazul in care starea de sanatate ii va permite, ca jucatoarea din Constanta sa se inscrie la dublu si de aceasta data alaturi de conationala sa.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Cotele turneului de la Indian Wells


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu