Halep a naucit-o pe Vekic »» Urmeaza o adversara ce o conduce in meciurile directe! Vezi cotele partidei

halep - rogers

Simona Halep a demarat in forta la Indian Wells. Asa cum redactia noastra a anticipat in avancronica disputei, Simona a trecuta la pas de Donna Vekici, scor pe seturi 6-4. 6-1. Constanteanca a profitat la maximum de erorile adversarei, dominand clar partida ce a durat putin peste 70 de minute.

In fata urmatoare, Halep va avea parte de o adversara mult mai dificila. Jucatoarea noastra o va intalni pe Kristina Mladenovic, care a invins-o pe Annika Beck, scor 6-0, 7-5. A 26-a jucatoare a lumii, frantuzoiaca are palmares pozitiv in disputele cu Simona. Din cele 3 directe, Kristina a castigat doua, la Birmingham, in 2015 si Paris, in 2014. De asemenea, Mladenovici vine dupa cateva rezultate excelente. Este vorba de finala castigata la St.Metersburg, in februarie si cea jucata la Acapulco saptamana trecuta si pierdut cu 0-2 in fata ucrainiencei Tsurenko. 

Cotele meciului

Daca ora oficiala de start a partidei inca nu a fost anuntata de organizatori, cotele meciului sunt deja cunoscute. Halep este favorita la pariuri, cu o cota de 1.44 la eFortuna.  Victoria cu 2-0 repuratata de Halep are cotatia 2.10. 2,65 este cota eFortuna pentru o victorie a Kristinei Mladenovic.

1.44 are cota Halep la eFortuna pentru un succes in meciul cu Mladenovici. Deschide-ti acum un cont la eFortuna – ai un pariu fara risc de pana la 300 lei! 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu