Halep – Azarenka: Capat de drum pentru Simona?

Halep se lupta maine cu Azarenka pentru accederea in semifinalele turneului de grand slam de la US Open.

Constanteanca nu se simte foarte bine din punct de vedere fizic in aceste momente, fiind nevoita sa se retraga dn proba de dublu mixt acolo unde facea pereche cu Horia Tecau. Aceasta a avut un an 2015 destul de greu din punct de vedere al accidentarilor, iar in timpul meciului cu Lisicki a recidivat.

„Am avut un meci foarte greu in fata lui Lisicki pentru ca ea loveste atat de tare mingea. Am fost nevoita sa raman in joc si sa alerg foarte mult. Din aceasta cauza am resimtit durerile musculare. Le-am simtit de la inceputul meciului. Apoi a fost tot mai rau, simteam cum ma doare”, a explicat Simona intr-o conferinta de presa sustinuta la New York.

Din pacate declaratiile sportivei despre partida de maine nu sunt tocmai cele pe care doream sa le auzim, Simona fiind si ea sceptica in privinta calificarii.

„Voi avea o zi libera, astfel ca am timp pentru recuperare. Sper doar sa pot fi in regula pentru a mai juca un meci. Va fi foarte dificil, dar nu am nimic de pierdut.”

In sferturile de finala de la Flushing Meadows, Simona o va intalni pe Victoria Azarenka, cea care este favorita numarul 20 la US Open. Bielorusa arata o pofta foarte mare de victorie in acest turneu si pare motivata sa ajunga cel putin pana in finala.

Istoricul intalnirilor directe este net favorabil Victoriei, care o conduce pe Halep cu 2-0, ambele meciuri fiind jucate in 2012 si ambele castigate in minim de seturi.

Declaratiile lui Halep, accidentarea sa, dar si forma adversarei ne poate duce cu gandul la un nou insucces al Simonei in fata sportivei din Belarus si un ultim meci al sportivei noastre preferate in „sportul alb”.

Bookmakerii par sa tina cont destul de serios accidentarea lui Halep, altfel nu ar putea sa o coteze ca favorita pe jucatoarea de pe locul 20 mondial in fata numarului 2 in lume. Cota pentru o victorie a Victoriei este 1.50 in timp ce favorita noastra este cotata cu 2.40. O victorie a bielorusei in minim de seturi este cotata 2.20.

Ramane de vazut daca Simona va reusi ceva din aceasta partida sau vom asista la un succes la pas al bielorusei.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu