Simona Halep si Irina Begu ne vor reprezenta la Cincinnati!

In perioada 15-21 august se va desfasura turneul de la Cincinnati, iar Romania va avea doua reprezentate pe tabloul principal: Simona Halep si Irina Begu. Turneul de la Cincinnati este dotat cu premii in valoare totala de 2,8 milioane de dolari, aceasta fiind ultima competitie importanta inaintea US Open-ului.

Simona Halep

Simona Halep, datorita clasamentului WTA, va intra in concurs in turul secund. Aceasta va evolua impotriva castigatoarei din duelul pe care Yulia Putintseva il va avea cu o jucatoare venita din calificare. Sportiva din Kazakstan, aflata pe locul cu numarul 43 in clasamentul WTA, este una dintre cele mai periculoase sportive din circuit, multi dintre specialistii tenisului vazand-o pe Yulia drept o viitoare jucatoare de top 10.


Citeste si:


Irina Begu

Cealalta sportiva ce ne va reprezenta este Irina Begu. Aceasta se afla pe locul cu numarul 24 in ierarhia mondiala si va avea o adversara din calificari in primul tur. Fara doar si poate, Irina a reusit de-a lungul timpului victorii extrem de importante, chiar surpinzatoare, si suntem destul de convinsi de faptul ca aceasta va reusi sa faca un turneu bun spre foarte bun.

In incheiere, mentionam faptul ca Simona Halep a ajuns anul trecut pana in finala aici la Cincinatti. Jucatoarea din Constanta a fost invinsa in ultimul act al competitiei de nimein alta decat Serena Williams, in fata careia a cedat cu scorul 3-6, 6-7.


Sursa imagine: www.mootenis.com


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu