Simona Halep a fost invinsa de Caroline Garcia! Totusi, romanca va fi de luni numarul 1 mondial!

simona halep

Astazi Simona Halep a pierdut finala turneului de la Beijing impotriva jucatoarei din Franta, Caroline Garcia (scor 4-6, 6-7).


Desfasurarea partidei Halep – Garcia

Jucatoarea din Romania a inceput extrem de bine partida, reusind un break in primul game al intrecerii. Imediat insa frantuzoiaca si-a recuperat serviciul, restabilind egalitate. Cele doua au mers cap la cap pana la scorul de 5-4, atunci cand Caroline a reusit break-ul decisiv, incheind primul act cu 6-4 in favoarea sa.

In mansa secunda a intalnirii partida a fost una deosebit de echilibrata. Nici una dintre jucatoare nu si-a pierdut serviciul, Simona pierzand partida cu scorul de 3-7 in tiebreak. Notam faptul ca Halep a avut nu mai putin de 9 sanse de break in game-ul de la 3-3.


Citeste si:

Simona va deveni numarul 1 de luni

Luni, atunci cand clasamentele tenisului vor fi actualizate, Simona Halep va urca pentru prima data in cariera pe prima treapa a ierarhiei mondiale. Aceasa va fi urmatata de catre fostul lider Garbine Mugurza si de Karolina Pliskova. Diferenta de Simona si Garbine va fi de doar 40 de puncte, in vreme ce Pliskova s-a indepartat la 470 de prima pozitie mondiala.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu