Simona Halep s-a calificat in sferturile de la Cincinnati, unde o va intalni pe Radwanska!

In cursul zilei de ieri, Simona Halep s-a calificat pentru a treia oara consecutiv in sferturile de finala ale turneului Western & Southern Open. Simona a avut nevoie de 53 de minute pentru a o invinge pe australianca Daria Gavrilova cu scorul de 6-1, 6-2.

Simona Halep – Daria Gavrilova

Dupa cateva zile pline de ploi si de furtuni, soarele a rasarit la Cinncinati, iar Simona a intampinat cateva dificultati din aceasta cauza. Imediat dupa meci, Simona Halep a declarat urmatoarele: „Dupa primul set, soarele m-a lovit foarte puternic si de aceea nu am avut extrem de multa energie. Totusi, sunt foarte fericita pentru ca am putut termina repede meciul”.

Daria Gavrilova devine usor-usor o fata extrem de familiara pentru Simona Halep. Cele doua s-au intalnit de trei ori in acest an. Pe langa disputa de la Roma, cele doua s-au mai intalnit si la Montreal.

Urmatorul adversar al Simonei

In cursul acestei seri, Simona Halep o va intalni pe poloneza Agnieszka Radwanska. Aceasta a acces in sferturile de finala ale competitiei dupa ce s-a impus in fata numarului 13 mondial, Johanna Konta. Britanica i-a opus rezistenta extrem de bine, tinand-o pe Agnieszka 3 seturi pe teren, intinse pe duarata a 2 ore si 20 de minute.

Partida dintre jucatoarea din Constanta si Radwanska este programata pentru ora 02:00. Pana in prezent, scorul dintre cele doua sportive este 5-4 in favoarea polonezei.

Inainte de a incheia, echipa Pariuri1x2 doreste sa-i ureze mult succes Simonei Halep in acest sfert de finala, ce se anunta a fi unul mai mult decat dificil!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu