Sorana Cirstea si Simona Halep si-au incheiat partidele de la Doha!

simona halep

Primele doua romance ce au jucat astazi in cadrul turneului de la Doha au fost Sorana Cirstea si Simona Halep. Dintre acestea, doar constanteanca a reusit sa acceada in faza urmatoare a competitiei.


Desfasurarea partidelor Soranei si Simonei

Sorana a deschis ziua la Doha, intalnind-o in primul meci al zilei din Qatar pe fostul lider mondial Garbine Mugurza. Aceata din urma a „demolat-o” in primul act cu 6-0 pe jucatoarea din Targoviste. In schimb, in setul secund romanca a reusit sa joace de la egal la egal cu iberic, dar diferenta certa de valoare si-a spus in final cuvantul, Mugurza trecand in faza urmatoarea a competitiei in urma unei victorii in minimum de seturi: 6-0, 6-4.

De cealalta parte, Simona Halep a avut si ea o misiune facila impotriva letonei Anastasija Sevastova (pe care in trecut o invinsese chiar si cu 6-0, 6-0!). Asa cum ne-a obisnuit, Simona a inceput primul set pierzandu-si serviciul, Sevatova conducand in debut cu 2-0. Totusi, nu a durat mult pana „Super-Simo” sa-si intre in ritm egaland la 2 pentru ca, mai apoi, sa se desprinda la 5-3 si sa incheie primul set la 5.

In ceea ce priveste setul secund, chiar daca Simona a reusit break-ul decisiv la scorul de 4-3 aceasta a controlat setul in totalitate, putine fiind momentele in care adversara ei a reusit sa practice un joc ce ar fi putut sa-i puna probleme.

Urmatoarea adversara a Simonei Halep

In faza urmatoare a turneului Simona o va intalni pe tanara speranta a Statelor Unite ale Americii, CiCi Bellis. Aceeasta din urma a rodus una dintre surprizele turneului, eliminand-o in optimi pe Karolina Pliskova. De asemenea, subliniem faptul ca aceasta a jucat deja 5 partide la Doha, fiind nevoita sa treaca si de calificari. Pana in prezent, Bellis si Halep nu s-au mai intalnit niciodata in circuit.


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu