Turneul Campioanelor: Clasamentul Grupei Rosii si principalele cote pentru Kerber – Halep!

simona halep

In aceasta perioada Simona Halep este angrenata la Singapore in Turneul Campioanelor, unde a debutat excelent. Aceasta se afla in Grupa Rosie, alaturi de Madison Keys, Angelique Kerber si Dominika Cibulkova.


Situatia Grupei Rosii dupa primele doua partide

Dupa primele doua meciuri din grupa, Simona Halep se afla pe prima pozitie in clasament, gratie victoriei obtinute in fata jucatoarei din Statele Unite ale Americii, Madison Keys cu scorul de 2-0. Pe locul secund se pozitioneaza nemtoaica Angelique Kerber, ce a dispusa de slovaca Dominika Cibulkova la finele unui meci extrem de epuziant, castigat cu scorul de 7-6, 2-6, 6-3 de Angie.

Partidele rundei cu numarul 2 din Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor sunt Simona Halep – Angelique Kerber si Dominika Cibulkova – Madison Keys. In cazul in care Halep va reusi sa o invinga pe Kerber, Simona va fi aproape sigura de calificarea in faza urmatoare a competitiei. Notam totusi faptul ca la Singapore clasamentul se face si pe baza numarul de seturi castigate sau pierdute – asadar, conteaza extrem de mult faptul ca Simona a invins-o pe Keys cu scorul de 2-0, iar Kerber a dispus de Cibulkova cu 2-1.


Kerber – Halep, scor corect 1-2, cota 4.80- Unibet – Pariaza chiar acum!


Clasament Grupa Rosie – Turneul Campioanelor

zenit

Turneul Campioanelor

Marti, 14:30: Angelique Kerber – Simona Halep
Cote Unibet: 1.79  2.04

Inainte de a incheia, trebuie sa mentionam faptul ca cele doua jucatoare s-au intalnit pana acum de 6 ori. Scorul „directelor” este de 3-3, insa Kerber a castigat 3 din ultimele 4 partide, Simona Halep creandu-si astfel un mic complex in fata nemtoaicei aflata in prezent pe prima treapta a podiumului mondial.


Kerber – Halep, scor corect 0-2, cota 3.40 – Unibet – Pariaza chiar acum!


Alte cote Angelique Kerber – Simona Halep

zenit


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu