Halep incepe anul in Australia: Unde joaca si ce cota are pentru un succes la AO!

Campioana noastra isi petrece iarna la Antipozi. Simona Halep nu va participa la Shenzen, intrecere pe care a castigat-o in 2015, insa are in program toate cele 3 competitii majore care se disputa in luna ianuarie, in Australia.

Intre 3 si 10 ianuarie, Halep joaca in cadrul Turneului Premier de la Brisbane. Este cap de serie nr. 1 al competitiei, la care pana acum si-au mai anuntat participarea Muguruza (nr. 3 WTA), Sharapova (4 WTA) sau Kerber (10 WTA).

In saptamana imediat urmatoare, Simona isi incepe aventura la Apia International Sidney, de asemenea competitie de categorie Premier. Din topul 20 mondial, pe langa Halep, la Sidney vor mai fi prezente Radwanska, Kvitova, Safarova, Kerber si Wozniacki.

Dupa o saptamana de pauza, incepand cu 18 ianuarie, Simona Halep intra in actiune la Australian Open. In cadrul primului turneu de Grand Slem al anului, Simona vrea sa-si depaseasca performantele de la precedentele doua editii. Atat in 2014, cat si in 2015, Halep a atins sferturile de finala.

simona-halep-australian-open

Antrenata de Darren Cahill, un australian ce cunoaste foarte bine tactica si pregatirea fizica necesare pentru atingerea celor mai importante performante in cadrul AO, Halep este cotata la pariuri cu a doua sansa in competitie. 6 este cota oferita romancei. Favorita 1 a turneului, dar si a bookmakerilor este Serena Williams. Americanca are o cota de 3 pentru al 7-a titlu din cariera la Australian Open.

Cote Australian Open 2016 – competitia feminina:

Serena Williams, cota 3.00
Simona Halep, cota 8.00
Victoria Azarenka, cota 8.00
Maria Sharapova, cota 8.50
Garbine Muguruza, cota 13.00

Cotele oferite de NetBet pentru castigatoarea grand – slam-ului Australian Open

Alban


 

 

De la ora 22:00, ultimele meciuri din grupele EL: Ponturi!

 


 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu