Lectie de tenis! Simona Halep a invins-o pe Johanna Konta si duce scorul la 2-1 in favoarea Romaniei impotriva Marii Britanii!

Incepand cu ora 11:00 s-a disputat partida Simona Halep – Johanna Konta, din cadrul meciului 3 a duelului Romania – Marea Britanie din FED Cup. Jucatoarea din Romania a reusit sa se impuna fara prea mari probleme intr-un meci ce a durat aproximativ o ora si 15 minute.


Desfasurarea intalnirii Simona Halep – Johanna Konta

Simona Halep a inceput extrem de solid intalnirea, reusind doua break-uri consecutive si conducand-o pe adversara sa cu scorul de 4-0 in debutul setului inaugural. Konta a reusit sa-si castige o singura data serviciul in primul act, Halep incheind setul cu scorul 6-1.

Extrem de motivata sa-si ia revansa fata de „lectia de tenis” primita de la romanca, Johanna a reusit sa „sparga gheata” pe serviciul Simonei si sa fie la conducere in mijlocul setului secund – scor 3-1. Din acest moment jucatoarea nascuta in Constnata a crescut nivelul jocului sau pana la cote maxime si a reusit sa castige 5 game-uri consecutive pentru ca, in fine, sa-si adjudece si setul secund cu scorul de 6-3.

Irina Begu poate aduce victoria Romaniei

Al doilea meci al zilei este programat pentru ora 12:30. Irina Begu va da piept cu Heather Watson. Cele doua s-au mai intalnit o singura data in circuitul WTA, Irina invingand-o pe Heather la Indian Wells (2013) cu scorul de 6-2, 6-4. In cazul in care Begu va fi invinsa, perechea Niculescu & Cirstea va forta castigarea punctului decisiv impotriva dublului Rae & Robson.


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu