Simona Halep a invins-o pe Kristyna Pliskova si deja si-a aflat aversara din turul al III-lea de la Indian Wells. Intra sa vezi pe cine va infrunta constanteanca!

simona halep

In aceasta dimineata, Simona Halep a intalnit-o pe Kristyna Pliskova in turul secund din cadrul turneului WTA de la Indian Wells. Romanca s-a impus in minimum de seturi, 6-4, 6-4, dupa o ora si 16 minute de joc.


Desfasurarea partidei Simona Halep – Kristyna Pliskova

Asa cum ne-a obisnuit, Simona Halep a intrat mai greu in meci, aceasta vazandu-se condusa de catre sora geamana a fostului numar 1 mondial atat cu 0-2, cat si cu 1-3. Totusi, pe parcursul primului act jucatoarea din Constanta si-a reglat jocul, recuperand atat diferenta facuta de Kristyna si izbutind desprinderea la 4-4.

Actul secund a avut parte de un inceput diametral opus startului de meci. Simona a condus cu 3-0 si dublu break, insa cehoaica a egalat la 3. Totusi, lipsa de experienta a acesteia din urma s-a vazut, Pliskova ratand mai multe mingi usoare. In final, Halep si-a adjudecat si mansa secunda cu acelasi scor 6-4.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Urmatoarea adversara a Simonei Halep

In turul al treilea Simona Halep o va intalni pe tanara Caroline Doleheid, ce a izbutit surpriza turneului de pana in prezent, eliminand-o pe Dominika Cibulkova cu 2-1 (5-7, 6-3, 6-4) dupa doua ore si jumatate de joc. Simona si Caroline Dolehide se vor afla fata in fata in seara de duminica spre luni.

Cotele partidei Simona Halep – Caroline Dolehid


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu