Halep, posibil duel cu Azarenka in turul 3 de la Wuhan Open! Sharapova, doar in finala!

Simona Halep, favorita 1 la Wuhan Open,  are BYE in primul tur si va juca direct din faza secunda. Adversara ii va fi rusoiaca Pavlyuchenkova, jucatoare pe care a invins-o in fiecare din cele 5 partide directe, ultima oara anul acesta, la Cincinnati. Partida Halep – Pavlyuchenkova, in care constanteanca are cota 1.18 la victorie,  se joaca miercuri dimineata, de la ora 08:00. 

Daca, teoretic, Pavlyuchenkova nu-i va ridica mari probleme Simonei, nu acelasi lucru il putem spune si despre urmatoarea posibila adversara a romancei. In turul 3, in mod normal Halep va juca impotriva Victoriei Azarenka. Bielorusa, locul 23 WTA, lupta in turul 2 cu Johanna Konta, jucatoare venita din calificari. Azarenka si Halep s-ar intalni pentru a 4-a oara, pana in prezent Victoria avand 2 succese. Ultimul meci, cel de US Open sharapova wimbledon mastersul de la roma sursa foto sports.ndtv.com2015, i-a revenit insa Simonei.

La Wuhan Open, turneu de categorie Premier 5, pe partea de tablou a jucatoarei noastre se mai afla alte jucatoare de top, precum A. Radwanska, Vanesa Williams sau Carla Suarez Navarro. Primele doua au insa meci direct, in timp ce iberica ar putea fi eliminata din competitie de Monica Niculescu. Partida Navarro – Niculescu este programata tot miercuri.

In aceste conditii, Simona Halep ar putea-o intalni pe Sharapova, a doua favorita a competitiei si principala sa urmaritoare in ierarhia WTA, doar in ultimul act de la Wuhan Open. Pentru calificarea in turul 3, Maria va juca impotriva cehoaicei Strycova.


 

Wembley, “casa casatoriilor” : Gestul unuia dintre mijlocasii nationalei de rugby, dupa disputa cu Irlanda (video)!


 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu