Simona Halep a invins-o pe Anett Kontaveit in sferturile de finala ale turneului de la Roma! Vezi pe cine va intalni in „careul de asi” din Italia!

simona halep

In aceasta dimineata Simona Halep a evoluat in faza sferturilor de finala ale turneului de la Roma impotriva jucatoarei din Estonia, Anett Kontaveit. Jucatoarea din Constanta si-a invins oponenta fara prea mari probleme in minimum de seturi, la finele unei noi partide „blitz”.


Desfasurarea intalnirii Simona Halep – Anett Kontaveit

In ciuda parcursului excelent din cadrul turneului de la Roma, jucatoarea din Estonia a inceput extrem de greu partida, facandu-si o singura data serviciul in primul set. Cele 3 break-uri facute de Simona au fost mai mult decat suficiente pentru castigarea primului act, permitandu-i chiar „luxul” de a-si pierde si ea o data serviciul.

Setul secund a avut aproape aceeasi desfasurare. Halep a castigat repede de doua ori pe serviciul adversarei sale si s-a distantat intr-un ritm alert pana la scorul de 4-1. In ciuda faptului ca Anett a avut o mica „tresarire” de orgoliu, avand chiar o minge de 4-4, Simona a stiut sa profite de greselile nefortate ale adversarei si a inchis inclesarea cu scorul de 6-4.

Urmatoarea adversara a Simonei Halep

In semifinalele competitiei Simona va da piept cu castigatoarea partidei dintre Daria Gavrilova si Kiki Bertens. In vreme ce Daria ocupa pozitia cu numarul 33 in clasamentul WTA, Kiki se afla pe locul 20. Jucatoarele din Australia si Olanda se vor infrunta incepand cu ora 15:45 intr-un duel ce se anunta a fi mai mult decat echilibrat.


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu