Halep, „rupe” pe hard : Statistica de partea Simonei!

Dupa succesul in trei seturi repurtat in fata bielorusei Vica Azarenka ( 6-3,4-6,6-4 ), Halep a reusit aseara sa se califice pentru prima data intr-o semifinala de la US Open. Pe arena Arthur Ashe, Simona va cauta sa se califice in a 12 a finala  din cariera, prima la US Open, in fata numarului 26 mondial, italianca Flavia Pennetta.

Simona Halep – Flavia Pennetta, ora 03.30 ….

Aflata in fata uneia dintre cele mai mari performante din cariera ( dupa finala de la Wimbledon ), Simona a tinut sa ne demonstreze inca o data, daca mai era ceva de demonstrat, ca numarul 2 mondial pe care il ocupa in acest moment nu este doar un accident sau o intamplare, si ca acest loc din clasamentul WTA se datoreaza in mare masura a evolutiilor sale, poate cele mai bune spun specialistii, pe hard. De altfel, si statistica romancei noastre ne arata ca anul 2015 a fost unul dintre cei mai buni ani , pe care Simona i-a avut in circuit pe hard.

Evolutiile bune ale Simonei Halep din acest an pe hard au ajuns sa se concretizeze pana la urma, in doua finale jucate pe suprafata care ii este cea mai draga. La Toronto, acolo unde sustinuta de mii de romani, a fost nevoita sa se retraga din cauza unei accidentari in finala cu minunea tenisului feminin din acest moment, Belinda Bencic, si la Cincinnati, unde din nou nu a putut face fata tavalugului, Serena Williams.

Chiar daca numarul 26 mondial, italianca Pennetta a pierdut o singura data, in patru intalniri directe, impotriva romancei, Pennetta impunandu-se la Marbella (2010), Bastad (2013) si ultima data, tot in 2013, chiar la US Open (6-2, 7-6), victoria Simonei de anul acesta din optimile turneului de la Miami 6-3, 7-5, dar si jocul bun pe hard al machidoancei din ultima perioada, ne fac sa ne gandim ca, Halep nu ar putea sa piarda in niciun fel accesul in finala turneului american.

Statistica, de partea Simonei ….

41 de meciuri a disputat Simona in 2015 pe hard, castigand 39 si pierzand doar 3. Cu Makarova in sferturi la Australian Open, cu Bencic in finala de la Totonto, si cu Serena, deasemenea intr-o finala, de aceasta data la Cincinnatti.

28 de meciuri a disputat Pennetta in 2015 pe hard, a castigat 16 si a pierdut 12 randuri, printre care la Bencic, Serena Williams, dar si la Ribarykova, numarul 70 mondial.

( Alyn Mirea ).


Simona Halep, tot mai aproape de visul american!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu