Halep, scapa de cel mai greu adversar la Wuhan: Poate castiga „pitica” openul chinez?

Simona Halep isi incepe astazi aventura la Wuhan Open, intrecere de categorie Premier 5. Jucatoarea noastra a avut BYE in primul tur, intrand in competitie direct din faza secunda. Aici o va intalni pe rusoiaca Pavlyuchenkova, intr-o partida programata astazi, de la ora 15:00. 

Halep, scapa de cel mai greu adversar la Wuhan!

„Pitica” noastra pare sa aiba un drum accesibil in vederea castigarii turneului de la Wuhan, acolo unde este cap de serie numarul 1, datorita si accidentarii premature a principalei contracandidate la titlul din China, Maria Sharapova, jucatoare care a abandonat in turul secund al openului chinezesc, in fata Barborei Strycova. Maria Sharapova a jucat primul ei meci dupa Wimbledon, insa a abandonat in turul secund de la Wuhan. Rusoaica era la egalitate, 1-1 la seturi, cu Barbora Strycova, dupa doua tie-break-uri. A treia jucatoare a lumii a decis sa se retraga cand conducea cu 2-1 in decisiv, dupa 2 ore si 41 de minute de joc.

Sharapova a acuzat dureri la incheietura mainii stangi si a cerut interventia fizioterapeutului, dar nu a reusit sa isi revina si s-a retras. Anul trecut, la editia inaugurala a turneului Premier 5 de la Wuhan, rusoaica a fost eliminata in optimile de finala.


Redactia Pariuri 1X2 te tine in priza: Toate partidele zilei din UCL, analizate de redactia noastra!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu