Tocmai s-a incheiat meciul Simonei Halep impotriva Sevastovei! Intra sa vezi programul rundei urmatoare!

suarez navarro - halep

Vineri, incepand cu ora 23:00, Simona Halep a intalnit-o pe Anastasija Sevastova in cadrul sferturilor de finala ale turneului de la Stuttgart. Constanteanca si-a depasit adversara din Letonia in 2 seturi.


Desfasurarea intalnirii Simona Halep – Anastasija Sevastova

Pe durata primului set am avut parte de o succesiune de break-uri de ambele parti, Simona desprinzandu-se cu greu in castigatoare setului, break-ul decisiv avand loc la scorul de 4-3 pentru „tricolora”.  Un aspect extrem de interesant pe care trebue sa-l mentionam in ceea ce priveste jocul Simonei in primul set este dat de procentajul de 58% pe primul serviciu, diferenta facandu-se in primul rand in urma returului devastator.

In setul secund reprezentata Romaniei a prestat un joc mult mai solid decat in primul act, profitand la cote extrem de inalte de greselile adversarei sale. Simona s-a desprins inca din startul actului secund la 4-0 pentru a inchide sfertul de finala cu scorul de 6-1. In total, intalnirea a durat o ora si un minut.

Urmatoarea adversara a Simonei Halep

Romanca o va intalni in faza semifinalelor pe favorita gazdelor, Laura Siegemund, aceasta din urma depasind-o in sferturilor de finala pe Karolina Pliskova intr-o partida extrem de disputata, intinsa pe parcursul a peste 3 ore. Simona si Laura s-au mai intalnit o singura data in circuitul profesionist – chiar in editia precedenta a turneului de la Stuttgart, nemtoaica avand castig de cauza (scor 6-1, 6-2).


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu