Halep si Federer in ultimele acte de la Indian Wells

Australian Open HalepSimona Halep-Jelena Jankovic si Roger Federer-Novak Djokovic sunt finalele din acest an ale Masters-ului de la Indian Wells la feminin, respectiv masculin.

Sursa foto: www.gsp.ro

Simona Halep – Jelena Jankovic

Norocul pare sa fie din nou de partea romancei dupa ce semifinala sa cu liderul WTA, Serena Williams a fost anulata datorita abandonului americancei dupa ce aceasta s-a accidentat la antrenament, oferindu-i astfel lui Halep sansa enorma de a castiga pentru prima data trofeul de la Indian Wells.

Jelena de cealalta parte a trebuit sa joace cu Sabine Lisicki un meci de 3 seturi pentru calificarea in finala. Sarboaica a mai castigat trofeul in 2010 si pare hotarata sa o faca din nou in acest an. Nu va fi insa o misiune usoara datorita faptului ca aceasta este condusa la intalnirile directe de Halep,  scor 3-1.

O victorie in aceasta finala o poate propulsa pe Simona pe primul loc al clasamentului care decide participantele la Turneul Campioanelor din acest an.

Ponturi:

Halep castiga trofeul, cota 1.30 Halep castiga  

Halep castiga cu 2-0, cota 1.80

Roger Federer – Novak Djokovic

Finala mult asteptata sau reeditarea celei de la Dubai unde elvetianul la invins pe Nole dupa un 2-0 fara precedent. Cei doi cu siguranta nu mai au nevoie de informatii despre adversar avand in spate zeci de dueluri directe.

Federer este intr-o forma de zile mari dupa eliminarea surprinzatoare de la open-ul australian in fata lui Andreas Seppi, acesta reusind performanta de a nu mai pierde set de la acel meci pana in aceasta finala. Jocul elvetianului functioneaza la parametrii maximi, adversarilor fiindu-le aproape imposibil sa ii faca break in meciurile directe. Este un turneu extrem de important si asta poate provoca anumite emotii in mintile celor doi jucatori insa experienta imensa pe care o are in spate Federer il va ajuta foarte mult in aceasta partida.

Nole nu a reusit sa castige in acest an decat la Australian Open, insa este o reusita care valoreaza mai mult decat toate celelalte turnee disputate pana acum in 2015. In finala de la Dubai, Djokovic a avut din nou in fata un Federer care joaca la perfectie si cu greu a reusit sa gaseasca solutii in timpul jocului, fapt care a dus pana la urma la infrangerea sa. Dorinta de revansa cu siguranta este mare si vom vedea un Djokovic mult mai determinat sa obtina victoria.

Anul trecut in finala de la Indian Wells, Federer a reusit sa castige primul set insa in urmatoarele doua nu a reusit sa se mai impuna si a pierdut cu 1-2. Cu siguranta foamea de trofee este foarte mare la elvetian mai ales acum cand anii trec si cariera sa se aproprie de sfarsit. Elvetianul a intrat in toate meciurile cu Djokovic extrem de determinat inca de la inceputul meciului si este de asteptat ca acest lucru sa se intample si in aceasta finala.

Ponturi:

Federer castiga primul set, cota 2.40

Federer castiga primul set si castiga meciul, cota 3.50

(Catalin Feraru)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu