Halep si Niculescu, in optimi la Guangzhou: Vezi care le sunt adversarele!

Simona Halep a facut pasul catre turul secund al competitiei din China. Principala favorita a turneului, jucatoarea noastra a invins-o in faza inaugurala pe croata Petra Martic, nr. 125 WTA. 6-4, 6-2 a fost scorul disputei ce a durat o ora si 30 de minute.

Mult mai echilibrata a fost partida Monicai Niculescu. Campioana de anul trecut de la Guangzhou a scos-o din competitie pe cazaca Putintseva, locul 71 WTA, la capatul unui meci intins pe durata a 3 seturi. Monica s-a impus in setul 1 cu 7-6, dar l-a pierdut clar pe al doilea, scor 1-6. In setul decisiv, 6-3 pentru Niculescu, ce a revenit formidabil de la 1-3, castigat 5 gameuri consecutive!

Adversarele din turul 2

Pentru calificarea in sferturi, Halep va lupta impotriva jucatoarei maghiare Timea Babos, partida programata miercuri. Pentru Simona va fi a doua partida directa impotriva Timeei, locul 74 mondial. Prima a fost consemnata in 2013, in finala tunreului de la Budapesta. Halep s-a impus atunci cu 2-0 la seturi.

Dupa Putintseva, Niculescu are parte in turul secund de o adversara ceva mai lejera. Monica se va duela cu suedeza Peterson, jucatoare venita din calificari. Locul 137 mondial, Peterson a trecut in faza inaugurala de chinezoiaca Wang, beneficiara a unui wild-card la Guangzhou. Meciul  Niculescu – Peterson se joaca tot miercuri.


 

Hertha Berlin – FC Köln: Împung ‘Ţapii’ pe ‘Bătrâna Doamnă’?


 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu