Halep si Sharapova in aceeasi grupa la Turneul Campioanelor !

Simona Halep si-a aflat in aceasta zi de Vineri grupa in care va evolua la Turneul Campioanelor de la Singapore. 

Romanca le va avea ca adversare pe Flavia Penetta, castigatoarea turneului de la US Open in acest an, Agnieszka Radwanska si nimeni alta decat Maria Sharapova, jucatoarea care in ultimii ani a dezvoltat o adevarata rivalitate cu sportiva noastra.

Aceasta grupa, Grupa Rosie cum mai este numita, este o adevarata „grupa de foc” pentru Simona, deoarece romanca nu are bilant pozitiv nici macar in fata unei singure jucatoare din aceasta grupa.

Bilantul Simonei Halep impotriva adversarelor din Grupa Rosie:

Halep vs Sharapova

Din 2012 pana in 2014 au avut loc 5 intalniri intre cele doua sportive, insa de fiecare data rusoaica s-a dovedit a fi „o nuca” prea tare pentru favorita noastra, Halep nereusind sa castige mai mult de un set pe meci in confruntarile cu Maria. Chiar si asa, in ultimele 3 partide directe, Simona a reusit sa impinga de fiecare data meciul in set decisiv. Ultima intalnire dintre cele doua a avut loc la Cincinnati 2014, in faza sferturilor cand dupa un prim set castigat de Simona la 3, au urmat doua seturi identice adjudecate de rusoaica la 4.

Halep vs Pennetta

Impotriva jucatoarei din Italia, Simona are la fel, un istoric negativ al intalnirilor directe, dar spre deosebire de cel impotriva Sharapovei, Halep a reusit sa castige una din cele 5 partide jucate impotriva Flaviei. In 2015 scorul meciurilor directe este 1-1, primul fiind castigat de Simona, in doua seturi la Open-ul din Miami, insa in cea mai importanta intalnire din 2015, semifinala de la US Open, Halep a cedat fara drept de apel, 1-6, 3-6. Este cunoscut insa faptul ca Simona nu a fost 100% din punct de vedere fizic la acel turneu, insa acest mic detaliu nu poate acoperii faptul ca Pennetta nu i-a dat absolut nicio sansa lui Halep in acea partida.

Halep vs Radwanska

In fata polonezei, Simona nu are un bilant negativ, insa nici unul poziti. Halep a jucat impotriva Radwanskai are cele mai multe aprtide directe, 8 la numar, fata de intalnirile cu celelalte doua adversare din grupa. Ultima intalnire directa dintre cele doua sportive a avut loc in 2015, la Indian Wells cand dupa un prim set adjudecat la zero de Radwanska, Simona a revenit si a castigat acea partida, cedand doar 4 game-uri in ultimele doua seturi.

Grupa Alba: Garbine Muguruza, Angelique Kerber, Petra Kvitova, Lucie Safarova;

Halep are alaturi de Karber cel mai mare numar de victorii in acest sezon, ambele reusind nu mai putin de 48 de succese in 2015.

In lipsa Serenei Williams, doar doua jucatoare prezente la Turneul Campioanelor au mai reusit sa castige turneul in trecut, Maria Sharapova in 2004 si Petra Kvitova in 2011.

In aceste momente nu ne mai ramane altceva de facut decat sa speram si sa o incurajam pe sportiva noastra care are o mare sansa in a castiga cel mai important titlu al carierei, cel de la Turneul Campioanelor 2015 de la Singapore.

HAI SIMONA!!!

(Catalin Feararu) 

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu