Simona Halep prea puternica pentru Agnieszka Radwanska!

In cursul serii precedente, Simona Halep a intalnit-o pe Agnieszka Rawanska in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati. Cu certitudine, jucatoarea din Constanta a prestat unul dintre cele mai bune jocuri ale ei, timp in care a aratat si o rezistenta psihica extrem de mare.

Simona Halep vs Agnieszka Radwanska

La fel cum ne-a obisnuit in ultimele zile, vremea de la Cincinnati nu a fost tocmai prielnica tenisului. Aceasta a intarziat startul partidei cu aproximativ o ora si atunci cand disputa a inceput, Simona Halep parea sa fie cu totul si cu totul pierduta. Jucatoarea din Polonia, ajutata si de noroc intr-o anumita masura, a dus repede scorul primului set la 4-0 in favoarea ei. Din acel moment si pana la finalul jocului, Simona Halep „s-a trezit la realitate” si nu a mai cedat decat doua game-uri.

Jocul Simonei a fost unul extraordinar, izbutind victoria finala cu scorul de 7-5, 6-1. Sportiva noastra a declarat urmatoarele la finele partidei: „Agnieszka a jucat foarte bine la inceput, insa, dupa primele 4 game-uri am stiut ca trebuie sa schimb ceva. Am incercat sa joc mai mult pe unghiuri si astfel am reusit sa intorc scorul si cred acest stil de joc a dominat partida.”


Citeste si:


13 – numar cu noroc?

Simona Halep a castigat 13 partide consecutiv, iar increderea sa este una de fier. Aceasta incredere ii este data atat de aceste victorii, cat si de forta psihica pe care a aratat-o in partida impotriva polonezei, remontandu-se in momentul in care era condusa cu 0-4 in setul inaugural. De asemenea, potriviti Simonei, latura mentala va decide soarta turneului: „Trebuie sa imi controlez emotiile, deoarece acestea ma pot ajuta sa prind mingile mai usor si sa fiu mai agresiva, dar, nu este deloc usor”.

Simona Halep vs Angelique Kerber

In semifinale, jucatoarea „tricolora” o va intalni pe Angelique Kerber. Nemtoaica este extrem de montanta datorita sansei ce i se acorda, de a putea fi lider mondial la finele acestui turneu. Castigatoarea acestei semifinale o va infrunta pe castigatoarea partidei dintre Karolina Pliskova si Garbine Muguruza in marea finala.

Echipa Pariuri1x2, inainte de a incheia, doreste sa ii ureze mult succes Simonei Halep atat in aceasta zi, in care se vor disputa semifinalele, cat si in, speram noi, finala turneului de la Cincinnati!


Sursa imagine: www.psnews.ro


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu