Simona Halep s-a calificat in turul secund la US Open, unde o va intalni pe Lucie Safarova!

Simona Halep si-a inceput drumul la ultimul turneu de Grand Slam din an in ziua precedenta. Jucatoarea din Constanta a inceput fulminant, incheind prima disputa in doar 59 de minute.


inregistreaza-te - netbet

18:00: Lucie Safarova – Simona Halep

Cote Netbet: 4.60  1.20


Simona Halep in primul tur

„Victima” Simonei Halep a fost nimeni alta decat belgiana Kristen Flipkens, fosta semifinalista la Wimbledon si fosta ocupanta a locului cu numarul 13 in ierarhia WTA. Simona a incheiat extrem de rapid conturile cu aceasta, administrandu-i un usturator 6-0, 6-2. De asemenea, putem mentiona faptul ca Simona Halep a avut o minge de meci la scorul de 6-0, 5-0, insa, belgianca a salvat-o si a castigat doua game-uri, reusind sa incheie partida cu demnitate.

Cifrele Simonei Halep din primul meci au fost net in favoarea ei. Simona Halep a castigat aproape de doua ori mai multe puncte decat adversara sa (60 fata de 35), avand, in acelasi timp, si de doua ori mai multe lovituri castigatoare decat Flipkens (22 fata de 11).

Turul secund

In continuare, Simona Halep se va duela cu Lucie Safarova din Republica Ceha. Fosta finalista la Roland Garros si fosta jucatoare de top 10 mondial, Safarova, aflata in acest moment pe pozitia cu numarul 44, a trecut in primul tur de Daria Gavrilova din Australia. Pana in prezent, cele doua jucatoare s-au mai intalnit de 4 ori, Simona Halep conducand-o pe Lucie cu scorul de 3-1, ultima disputa dintre cele doua avand loc in 2014 la Cincinnati, unde Simona s-a impus cu scorul de 6-4, 7-5.

Inainte de a incheia, echipa Pariuri1x2 doreste sa-i ureze mult succes Simonei Halep in acest ultim turneu de Grand Slam din an! Speram ca jucatoarea noastra sa isi egaleze, cel putin, performanta din anul precedent, in care a atins faza semifinalelor.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu