Simona Halep a adus primul punct Romaniei in disputa cu Marea Britanie din FED Cup la finele intalnirii cu Heather Watson!

In aceasta dimineata, incepand cu ora 12:00, s-a disputat partida Simona Halep – Heather Watson, din cadrul intalnirii Romania – Marea Britanie din FED Cup. Jucatoarea din Constanta a reusit sa se impuna in minimum de seturi in fata adversarei sale.


Desfasurarea intalnirii Simona Halep – Heather Watson

Simona Halep a inceput duelul excelent, facandu-i break adversarei sale inca din primul game al partidei. Totusi, britanica a revenit si si-a recuperat serviciul in game-ul imediat urmator. Primul set a mers cap la cap pana la scorul de 4-4, moment in care romanca a fortat si a inchis setul cu 6-4 fara a depune un efort considerabil.

Actul secund – si ultimul, a fost dominat in totalitate de Simona. Reprezentata noastra a pierdut primul game al setului, insa dupa a reusit sa le castige urmatoarele 6 si sa-si adjudece victoria in acest duel cu 6-4, 6-1, fara a fi nevoita sa se intrebuinteze serios.

Adevaratul test pentru Simona Halep: Johanna Konta

Maine Simona Halep o va intalni pe prima racheta a Marii Britanii, Johanna Konta. Cei mai multi dintre specialisti sunt de parere ca acest duel ar putea desemena si castigatoarea intalnirii Romania – Marea Britanie, ambele tari mizand pe 2 puncte aduse de principala lor racheta.


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu