Simona Halep a invins-o pe Garcia la Singapore! Urmatorul adversar din Grupa Rosie: daneza Wozniacki!

transmisiuni live

Simona Halep a inceput cu dreptul turneul Campioanelor din Singapore, reusind sa castige prima partida impotriva frantuzoaicei Caroline Garcia.


Situatia din Grupa Rosie

Alaturi de victoria Simonei Halep in fata frantuzoaicei Caroline Garcia (scor 6-4, 6-2), in cadrul grupei Rosii s-a inregistrat si rezultatul Caroline Wozniacki – Elina Svitolina 2-0 (scor 6-2, 6-0). Astfel, Halep si Wozniacki se afla in fruntea grupei, fiecare cu o victorie in minimum de seturi, daneza aflandu-se pe prima pozitie gratie numarului mai mic de game-uri cedat in duelul disputat. Amintim faptul ca primele doua jucatoare din cele doua grupe se vor califica in semifinalele competitiei.

Urmatorul adversar al Simonei Halep

Urmatoarea adversara ce ii va iesi in cale jucatoarei din Constanta este daneza Caroline Wozniacki, pe care o va intalni miercuri, ora 14:30. Majoritatea bookmakerilor o vad pe romanca drept favorita, atribuindu-i o cota de 1.71, in vreme ce victoria jucatoarei din Danemarca este listata la 2.10.

De asemenea, mentionam faptul ca Simona Halep este condusa de Caroline Wozniacki cu scorul de 2-3 in duelurile directe, insa in ceea ce priveste inclestarile jucate pe hard Simona si-a invins adversara in 2 din ultimele 3! In alta ordine de idei, un aspect extrem de important pe care trebuie sa-l amintim este cel dat de faptul ca ultimele 3 dispute dintre cele doua s-au incheiat in 3 seturi!


Sursa imaginii: www.wtatennis.com


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu