Nici dintr-a doua: Halep a ratat titlul la Roland Garros in fata Jelenei Ostapenko!

Dn nefericire, Simona Halep a fost invinsa astazi de jucatoarea letona Jelena Ostapenko in finala de la Roland Garros cu scorul de 6-4, 4-6, 3-6. Astfel, Simona a ratat sansa de a ajunge pe prima pozitie in clasamentul WTA si de a castiga primul ei titlu de Grand Slam.


Desfasurarea intalnirii Jelena Ostapenko – Simona Halep

Primul act al intalnirii a fost unul extrem de echilibrat. Simona Halep si adversara sa au mers cap la cap inca din debutul partidei pana la scorul de 4-5 in favoarea jucatoarei din Constanta. Experienta in plus a Simonei a facut-o pe aceasta sa reuseasca break-ul decisiv in cel mai important moment, incheind setul inaugural cu scorul de 6-4.

Setul secund a avut o desfasurare diferita. Simona a reusit sa-si domine adversara din primul moment al setului si pana la finalul intalnirii. Desi a fost condusa cu 0-40 in primul game de serviciu, Halep a revenit pana la scorul de 3-0 in favoarea sa. Totusi, Jelena Ostapenko a avut parte de o revenire de-a dreptului memorabila, reusind sa castige nu mai putin de 4 game-uri consecutive, avand avantajului propriului serviciu la scorul de 4-3 in favoarea sa. Din acest moment si pana la final calea a fost relativ simpla, letona castigand setul cu 6-4.

In final, chiar daca a inceput setul decisiv extrem de solid, Simona Halep s-a pierdut pe parcrus. Jucatoarea din Letonia a reusit o sumedenie de lovituri direct castigatoare, fortand-o in repetate randuri pe Simona Halep sa greseasca. Break-ul decisiv a fost reusit la 3-3, Ostapenko incheind conturile cu jucatoarea din Romania cu 6-3 in decisiv.


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu