Handbal: Ape tulburi la CSM Bucuresti inaintea debutului in noul sezon al Ligii Campionilor

Fetele de la CSM Bucuresti debuteaza azi în noul sezon al EHF Champions League. Echipa pregatita de de Kim Rasmussen intalneste pe teren propriu, la „Sala Polivalenta” din Bucuresti, de la ora 18.00, formatia poloneza MKS Selgros Lublin. Partida conteaza pentru Grupa D, din care mai fac parte Budućnost (Muntenegru) si IK Sävehof (Suedia). Budućnost si Sävehof se intalnesc duminica la „Morača Sports Center” din Podgorica, Muntenegru.

CSM Bucuresti a facut repetitia generala in vederea partidei cu MKS Lublin miercuri in meciul de campionat cu HCM Roman, de care campioana Romaniei a trecut lejer, scor 30-19 (13-11). Meciul, contând pentru etapa a 8-a a Ligii Naționale, s-a disputat la „Sala Apollo” din Capitala.

Apele sunt insa destul de tulburi la CSM Bucuresti dupa ce, aseara, directorul general al clubului, Constantin Căliman, si-a anuntat demisia dupa doi ani petrecuti la gruparea bucuresteana.

Tot in acest week-end, baietii de la CSM Bucuresti vor intalni formatia austriaca Bregenz, meci contand pentru turul al doilea al Cupei EHF.

foto: handbalvolei.ro

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu