Handbal, Europeanul feminin: Analiza meciurilor zilei si 3 ponturi

HandbalHandbal de cel mai inalt nivel, astazi, in prima zi a Europeanului feminin. Le vom vedea la treaba pe Spania, Ungaria si Danemarca, trei dintre reprezentativele cu pretentii la acest turneu final. Specialistul nostru pe handbal, Csaba Szolt, a analizat meciurile zilei (Romania-Norvegia intr-o postare dedicata)  si ne ofera cate un pont pentru fiecare dintre acestea.

19:00 Spania – Polonia  1.25  12.00 5.50
Pronostic: Spania -2.5 @ 1.60

Saptamana trecuta, Spania a evoluat intr-un turneu de pregatire, unde a terminat pe locul secund, dupa Brazilia. Nu va avea o misiune usoara, deaorece trebuie sa spele rusinea de acum 2 ani, cand a terminat pe locul 11. Jorge Duenas n-a avut o misiune usoara, deoarece jucatoarele selectionate evolueaza in 12 echipe diferite. Aguillar, Pena, Barbosa si Martin formeaza coloana echipei. Silvia Navarro, care in trecut a jucat la Oltchim, este nevoita sa apara aproape 60 de minute in fiecare meci, deoarece celalalte sunt cu o clasa sub ei.

Polonia a picat intr-o grupa extrem de dificila si cel mai probabil, drumul lor se va incheia pe locul 4. Wojtas este nevoita sa duca tot greul, dar singura nu poate castiga un asemenea meci. Byzdra este accidenta si sunt sanse mici sa vedem pe teren. Oricum, pentru aceasta echipa este un succes faptul s-a calificat la un Campionat European, dupa 2006.

21:30 Danemarca – Ucraina 1.05 19.00 16.00
Pronostic: Danemarca -5.5 @ 1 .50

Dupa parerea mea, Danemarca este principala favorita la acest turneu final. Jucatoarele au crescut enorm in ultimii ani si din tinere talentate, devenind handbaliste de super-clasa. Forta poate va fi asigurata de Toft si Poulsen, amandoua venind dupa stagiuni reusite. Line Jorgensen a debut la nationala cand avea 17 ani, iar in momentul de fata este cea mai buna jucatoare din Danemarca. Tactica echipei este bazata pe o aparare puternica si plecari rapide pe contraatac. In acest mod, reusesc de multe ori sa surprinda adversarul.

Dupa medalia obtinuta in 2000,  Ucraina aceasta echipa este intr-o scadere continua. Sansele sa castige cel putin un punct in aceasta grupa, sunt minime.  Jucatoarele evolueaza la echipe cotate mai slab si nu au experienta pe plan european. Handbalistele de top au renuntat la nationala si din pacate se anunta o perioada dificila pentru selectionerul Leonid Ratner.

21:30 Ungaria – Rusia 1.40 10.00 4.00
Pronostic: Ungaria -1.5 @ 1.58

Dupa Campionatul Mondial de anul trecut, Ungaria are un nou selectioner: Nemeth Andras. A convocat cateva jucatoare tinere, talentate, dar fara experienta. Starul nationalei, Anita Gorbicz este insarcinata si nu poate evolua, dar este alaturi de echipa. Fara Anita jocul echipei nu functioneaza la maxim si cu siguranta in acest meci se va vedea acest lucru. Tomori va purta banderola de capitan, dar nu cred ca ea este un model. Are iesiri nervoase si sunt momente cand nu se poate stapani. La unele case de pariuri este cotata cu prima sansa la cucerirea trofeului, dar personal nu cred ca vor termina nici in primii 4.

Yevgeni Trefilov este cel mai bun antrenor din Rusia si cu el pe banca, aceasta nationala are o sansa in acest meci. Makeeva este intr-o forma de invidiat si cu siguranta este cea mai periculoasa jucatoare.  Sen, Chernoivenko si Davydenko formeaza o aparare puternica. Din punct de vedere fizic sufera foarte mult si este posibil ca Rusia sa nu reziste mai mult de 40-45 de minute.

(Csaba Zsolt)

 

Europeanul de handbal: Norvegia, primul adversar al fetelor noastre

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu