Handbal feminin: Derby-ul CSM Bucuresti – Baia Mare se joaca astazi!

handbal bucuresti baia mareLiga Nationala de handbal feminin, propune astazi nu doar derby-ul etapei cu numarul 22, ci si unul dintre cele mai importante meciuri ale stagiunii.

Este vorba de intalnirea dintre primele doua clasate, CSM Bucuresti si Baia Mare. Condus la centru de cuplul format din Constantin Din si Sorin Dinu, derby-ul va incepe de la ora 18:00 si poate fi urmarit in direct pe Digisport 2.

CSM Bucuresti

Primaria capitalei a investit foarte mult in aceasta echipa si presiunea este imensă. Dupa plecarea lui Jakob Vestergaard la nationala Germaniei, Mette Klit este nevoita sa se descurce fara el. Dupa pararea mea, ea nu este o antrenoare cu care CSM poate face performanta in Liga Campionilor, chiar daca in 2010 a reusit sa cucereasca acest trofeu cu Viborg. In acest moment CSM ocupa locul secund in clasament, dupa ce a pierdut un meci la masa verde. Linnea Torstenson este probabil cea mai buna jucatoare a echipei, dar este nevoita sa faca atat faza defensiva, cat si cea ofensiva. Rodrigues o mai ajuta cu golurile. Din pacate, Cristina Varzaru are deja 35 de ani si se vede la jocul ei. Celalalte jucatoare inca nu s-au ridicat la nivelul asteptat de conducerea clubului si in aceasta conditii, victoria este destul de departe.

Situatia din clasament:

handbal derby

 

 

HCM Baia Mare

HCM Baia Mare este foarte aproape sa reuseasca imposibilul. S-a calificat in Liga Campionilor in grupa principala fara niciun punct, iar acum deja are 6 acumulate si sanse foarte mari sa termine in primele 4 echipe. Tone Tiselj a adus un plus la echipa, iar acest lucru se vede foarte mult in defensiva. In campionat, ocupa primul loc, cu doar o singura infrangere. Eliza Buceschi, in varsta de doar 21 de ani, este una dintre cele mai bune si mai in forma jucatoare. De la inceputul sezonului a jucat la un nivel inalt, fiind in multe randuri decisiva pentru HCM. In poarta, Barbara Arenhart si Paula Ungureanu formeaza un cuplu puternic si probabil sunt cele mai bune pe postul lor. Incet, dar sigur, Nascimento a reusit sa integreze la echipa. Sa nu uitam nici de revenirea Adrianei Nechite. Extremele sunt de asemenea foarte periculoase!

Concluzii

In disputa tur, HCM Baia Mare s-a impus pe teren propriu la 3 goluri diferenta. Se anunta din nou o partida echilibrata, deoarece diferenta intre cele doua echipe, aproape ca nu exista. Totusi, in acest moment, HCM evolueaza mult mai bine. Jucatoarele s-au adapatat si nu exista probleme de comunicare.

Pronostic: x2 @ 1.7

(Csaba Zsolt)


 

Biletul oferit ieri, din nou castigator! Propunere zilei e aici >>

 


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu