Handbal feminin: Pariuri1x2 prezinta meciurile programate astazi la Euro

HandbalEuropeanul de handbal feminin este in plina desfasurare. Astazi joaca si Romania, obligata sa obtina un succes contra Danemarcei. Avancronica detaliata a meciului o gasiti aici. Se mai disputa Rusia – Spania, un meci foarte tare, dar avem si doua intalniri dezechilibrate. Este vorba de Polonia – Ungaria si Ucraina – Norvegia.

Europeanul de handbal feminin
19:15 Rusia – Spania

2.20 8.00 2.00

Rusia a inceput excelent acest turneu final, reusind o remiza in fata Ungariei. In prima repriza totul s-a desfasurat conform planului, dar in repriza secunda situatia s-a schimbat. La ultima faza putea sa piarda meciul, dar unguroaicele au fost nehotarate si n-au reusit sa arunce la poarte. Anna Sen a surprins pe toata lumea, cu ceea ce poate fi cea mai buna evolutie a carierei. In defensiva aproape nimeni n-a trecut de ea si in plus, a marcat 5 goluri. Cea mai buna jucatoare a meciului a fost totusi Dmitrieva Daria cu 7 reusite din 9 incercari. Sidorokova n-a prins o zi buna in poarte si a avut un procentaj de reusita de doar 25%.

Spania a inceput mai modest contra Poloniei, dar in partea secunda a aratat cine e principala favorita a meciului. Silvia Navarro n-a avut o misiune usoara in poarta, dar s-a descurcat destul de bine, reusind cateva parade extraordinare. Asa cum ne-a obisnuit, Carmen Martin a marcat pe banda rulanta: 9 goluri! Din fericire nu a dus tot greul de una singura. Pena si Mangue au contribuit si ele cu cate 5 goluri. Dezamagirea meciului a fost Barbosa, de la care se asteptau mai bune, avand in vedere calitatatile acesteia.

Pronostic: x2 @ 1.60

Europeanul de handbal feminin
21:30 Polonia – Ungaria

6.50 13.00 1.20

De 8 ani n-a mai participat Polonia la un turneu final. Cea mai buna clasarea a obtinut in 1998 in Olanda, cand a obtinut locul 5. Din pacate, din primul meci cu Spania n-a iesit tocmai bine. Din punct de vedere fizic, situatie este destul de dificila, deoarece polonezele nu pot rezista nici 40-45 de minute. Unele jucatoare au fost folosite la maximum si nu cred ca dupa o zi de pauza se pot recupera. Wojtas, Kudlacz si Kinga au incercat sa tina pasul, dar n-au fost ajutate nici de cele doua portarite. Daca vor continua in acest fel, atunci cu siguranta n-au nicio sansa nici in aceasta partida.

Nu stiu din ce cauza, dar Ungaria a inceput extrem de prost meciul cu Rusia. De fiecare data a alergat dupa rezultat si se pare ca absenta Anitei Gorbicz a contat foarte mult. Pe post de coordonatoare a fost folosita Szucsanszki Zita, dar din fericire, selectionerul a schimbat destul de repede. Kovacsics Aniko, care de obicei joaca in locul Anitei Gorbicz, a intrat pe postul respectiv. Cu Aniko in centru, fata echipei s-a schimbat, dar si in aceste conditii echipa a gresit foarte mult. Herr n-a avut ce sa faca in poarte,  cele mai multe goluri venind pe contraatac. In ultimele minute a debutat tanara Biro Blanka, care a reusit cateva interventii salvatoare. Astfel Ungaria a reusit sa obtina primul punct.

Pronostic: Ungaria -3 @ 1.46

Europeanul de handbal feminin
21:30 Ucraina – Norvegia

19.00 23.00 1.03

Fara doar si poate, Ucraina are cea mai mica sansa sa se califice in grupa principala. In primul meci n-a reusit sa tina pasul cu Danemarca, decat in primele 25 de minute, dupa care echipa a cazut fizic si psihic. Unele jucatoare s-au prezentat bine, dar contra puternicelor norvegience,  nu vor mai reusi sa repete prestatiile. Selectionerul Leonid Ratner nu are motive sa foloseasca cele mai bune jucatoare, deoarece in aceasta seara ucrainiencele nu au absolut nicio sansa.

Norvegia n-a stralucit in partida cu Romania, dar a reusit sa profite de erorile facute de jucatoarele noastre. In ultimele minute, Thorir Hergeirsson a schimbat garniturile, iar rezultatul a devenit mai strans. Pe contraatac este cea mai periculoasa echipa. DE asemenea,  forta Norvegiei nu sta intr-o singura jucatoare. Nora Mork n-a jucat foarte mult si probabil nici in aceasta seara nu va fi nevoie de ea tot meciului. Heidi Loke isi doreste cu ardoare sa devina din nou cea mai buna jucatoare. Indiferent de adversar, Heidi reuseste sa se concentreze 100% si ofera cel mai bun handbal.

Pronostic: Peste 49.5 goluri @ 1.42

(Csaba Zsolt)

 

Olympiakos-Malmo: Doar victoria conteaza!

 

 

.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu