Handbal-Fete: Romania a debutat la Campionatul Mondial cu o victorie la pas! Urmatorul adversar e Kazakhstan!

Nationala de handbal a Romaniei a învins cu scorul de 47-14 (23-3) reprezentativa similară a statului Puerto Rico, în primul meci de la Campionatul Mondial de handbal feminin, informeaza dolce-sport.ro.
Marcatoarele echipei Romaniei au fost Chiper 10 goluri, Tănăsie 6, Pintea 5, Neagu 4, Buceschi 4, Szucs 4, Perianu 3, Vizitiu 3, Nechita 2, Manea 2, Brădeanu 1, Marin 1, Munteanu 1, Geiger 1 gol.
Pentru portoricane au marcat Sheilda Hiraldo 5 goluri, Zuleika Fuentes 4, Ciris Garcia 2, Natalie Cabello 1, Fabiola Martinez 1, Jailene Maldonado 1.
Au arbitrat sârboaicele Vanja Antic și Jelena Jakovljevic.
În tribunele din Frederikshavn s-au aflat și câteva zeci de suporteri români care au afișat la intonarea imnului României un steag tricolor imens, dar și un banner inscripționat Colectiv, în memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Costica Buceschi (antrenor secund)
Adversarul a fost modest. priam repr a fost foarte buna defensiv, in a doua a intervenit si factorul psihologic, ne-am relaxat si ele au reusit sa dea mai mutle goluri decat ne-am propus. E bine ca ne-a iesit in multe momente jocul defensiv si am iesit cu jucatoarele sanatoase. Dupa meciul de azi nu pot sa-mi dau seama ce puncte slabe am avut, speram sa jucam la fel si la meciul cu Kazahstan, iar la meciul cu Spania sa demonstram.

Ana Maria Tanasie
Am tratat meciul cu maxima seriozitate, ca pe orice alt meci. Emotii au fost, pentru ca sunt pentru prima oara la un campionat mondial. Speram sa facem meciuri bune in continuare, sa terminam pe primele locuri, pentru ca suntem un grup foarte unit. Rusia este probabil cel mai periculos adversar, dar nu inseamna ca nu putem sa il invingem.

Următoarele partide ale tricolorelor antrenate de Tomas Ryde in Grupa D sunt: cu Kazakhstan (7 decembrie, ora 17.00), cu Spania (8 decembrie, ora 19.15), cu Norvegia (10 decembrie, ora 21.30) și cu Rusia (11 decembrie, ora 19.15), informeaza dolce-sport.ro.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu